Mirror, mirror on the wall, Hunkemöller has it al!

We zijn intussen zover. Hoever? Wel, zover als in 9 maanden na de bevalling. Zo ver als in ‘je lichaam heeft evenlang nodig om te herstellen van een bevalling als de zwangerschap zelf’. Mijn kleine man is een schat van een baby (overdag althans ?) en ik zou hem voor geen geld van de wereld meer kunnen of willen missen maar die zwangerschap was een attack op mijn lichaam. Lichamelijk, maar eens te meer mentaal.

Als je mij 9 maanden geleden had gevraagd of gezegd dat mijn lichaam 9 maanden later wel weer terug de oude had geweest, dan had ik je graag geloofd. De realiteit, míjn realiteit is helaas anders. En dat pikt. Enerzijds verlang ik er ontzettend naar om terug mijn oude ik te zijn. Mijn sportieve ik, al zeg ik het zelf, met onder andere buikspieren, afgetrainde kuiten en armspieren. Als ik vandaag in de spiegel kijk zie ik dat helaas niet meer en ik moet toegeven dat dat met momenten vernederend is. Voor mezelf dan vooral. Het gebrek aan doorzettingsvermogen, de faling in mijn hoofd,…

Ik ben intussen al meer dan 9 maanden geleden bevallen en ik ben intussen dus ook al meer dan 9 maanden mama en dat is zálig! Mama zijn geeft een heel nieuwe dimensie aan je leven, aan je prioriteiten, aan je toekomstperspectief, maar ook aan je zelfbeeld. Mama zijn is het mooiste dat er is!

Het heeft me 9 maanden (en wellicht gaat dit nog wel een tijdje duren ook) gekost om mijn lichaam te leren omarmen. Niet letterlijk, wel figuurlijk. En de ene dag is de andere niet, de ene dag baal ik er nog steeds van dat mijn sixpack niet zichtbaar is, de andere dag denk ik ‘och dat zachte kussentje is hemels lekker voor Louie om op te rusten’. Mama zijn heeft mij geleerd mijn prioriteiten te verleggen, het heeft me geleerd verder te kijken dan mijn eigen lichaam en dat te omarmen. Hoe het er ook uitziet. Met of zonder bultjes, met of zonder stiemen, met of zonder kuiltjes.

Ik ben ik, geen nieuwe ik, geen andere ik, maar wel gewoon een ik die van haar lichaam heeft leren houden, met ups en downs, zelfs met tranen maar ook met een lach. En dat nieuwe lichaam verdient het om af en toe eens in de bloemetjes gezet te worden. Ook lichamen met bultjes, striemen of kuiltjes verdienen de grootste liefde en de mooiste lingerie. En zo begon, na meer dan 9 maanden, mijn zoektocht naar datgene dat mijn lichaam verdient, naar datgene dat ík verdien!

1 | Eline Van Dingenen

Zo kan je bij Hunkemöller de mooiste, zachtste en meest sexy items vinden voor elk lichaam, ook dat van mij ja! Zie het als een soort kerstcadeautje van jezelf voor jezelf ?

Ik ging op zoek naar gezellige, cosy en warme loungewear en nachtkledij dames om de winteravonden en nachten door te brengen. Nog een paar super cosy kousen of sloffen om de look helemaal af te maken en in mijn zetel te ploffen met een heerlijke tas chocolademelk. Gelukkig ben ik de hele vakantie thuis en ik kan ik ten volle genieten van mijn nieuwe items!

2 | Eline Van Dingenen
3 | Eline Van Dingenen

Maar er is uiteraard meer, ik ging natuurlijk niet alleen op zoek naar cosy en gezellige items, maar  ook naar de mooiste sexy lingerie die én er goed uit ziet én ook gewoon zalig zit voor elk lichaam.  Ideaal om manlief eens te verrassen, haha ?

Manlief, moest je dit lezen, je mag mij uiteraard altijd verrassen met een mooi setje of gewoon een giftcard ofzo, just saying he ?

Happy shopping en fijne feesten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *