Heerlijk griezelen met Sodastream

31 oktober, de meest griezelige dag van het jaar. Spookjes, wandelende skeletten, spinnen of vampieren, hoe gekker, hoe liever. Jezelf verkleden in het meest griezelige personage dat je kan bedenken, spookachtige gerechten maken en bloedige drankjes, het hoort er allemaal bij. Dit jaar ging ik aan de slag met mijn Sodastream en toverde ik de gekste drankjes op tafel.

Wij zijn zelf trouwens al langer fan van Sodastream. Hij heeft intussen een vast plekje in onze keuken gekregen en wordt meermaals per dag gebruikt, zowel door mezelf als mijn partner. De reden waarom wij zo’n fan zijn? Wel eigenlijk is het heel simpel. Een Sodastream is milieuvriendelijk want je koop geen massa’s flessen bruiswater en vult gewoon de herbruikbare fles met kraantjeswater, wat ook nog eens een win-win is tijdens je bezoekje aan de supermarkt. Het is gemakkelijk in gebruik en in no time tover je een heel gamma aan je favoriete drankjes op tafel. De ‘My Only Bottel’ flessen van Sodastream zijn trouwens ook super handig om overal mee naartoe te nemen. Naar je werk, naar de fitness, tijdens je wandeling met je vrienden. Altijd fris bruiswater (al dan niet op smaak gebracht met je favoriete smaak) op zak. Alleen maar voordelen als je het ons vraag.

Sodastream drankjes

Ok, even genoeg gestoeft, nu over naar de orde van de dag, mijn griezeldrankjes. Voor ik aan mijn drankjes begon, had ik natuurlijk nog wel wat extra attributen nodig naast mijn Sodastream. Ik kocht kleurstof speciaal voor voedsel en vloeistoffen, enkele heerlijke Halloween snoepjes, wat heerlijke framboosjes en bosbessen en oogjes die je kan gebruiken in bijvoorbeeld cupcakes of koekjes. Ook nog leuk om toe te voegen zijn bijvoorbeeld spinnensnoepjes of wormpjes om het een extra Halloween vibe te geven.

En dan kan het knutselen beginnen. Eigenlijk is het heel erg simpel. Je maakt je favoriete Sodastream drankje, voegt een kleurstof naar keuze toe (of je mixt verschillende kleuren voor nog meer variatie) en je voeg je favoriete garnituur toe. De kleurstoffen zijn trouwens smaakloos, jen kan er dus oneindig mee fantaseren of uitproberen. Super leuk ook om te doen met bijvoorbeeld kindjes of zelfs op een verjaardagsfeestje. Louie is helaas nog wat jong om al echt het concept van Halloween te begrijpen, maar binnen een paar jaar kunnen we hem ook helemaal onderdompelen in de magie van Halloween en hem de heerlijkste Sodastream drankjes laten samenstellen.

Moest je nog een griezelige Halloween op de planning hebben staan, alvast heel veel plezier en laat je innerlijke Dracula maar even de vrije loop gaan!

Griezelige groetjes Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.