Foodbabies on Christmas

2019 1225 16010000 | Eline Van Dingenen

Kerst (en de vele pakjes) zijn intussen gepasseerd, het nieuwe jaar staat voor de deur en foodbaby’s zijn een dagelijkse traditie geworden. Ondanks dat het ‘dé feestdagen zijn’ primeert voor mij toch wel comfort aka een loszittende joggingbroek. De tijd dat ik 16 jaar was en me in veel te strakke outfits wurmde, killer heels droeg bij -10° en amper een bitterbal kon eten alvorens de rits van mijn mini-jurkje op barsten stond, is wel passé. De dag van vandaag staat elegantie niet meer gelijk aan barbie-outfits en hakken waar je amper op kan lopen, gelukkig maar!

Maar Kerst zou Kerst niet zijn als er toch wat glitters en een paar coole schoenen op het menu zouden staan. In deze blogpost neem ik jullie heel graag mee in mijn veel te grote garderobe en laat ik jullie met veel plezier mijn Kerstproof, yet elegante maar toch foodbabyproof outfit zien. Een outfit is natuurlijk ook geen outfit zonder een paar fabulous schoenen en omdat het dan toch Kerst is doen we een keertje zot. Mijn kerst bestaat gelukkig ook uit aperitieven in de zetel en van daar wordt de tocht verder gezet richting livingtafel en terug. Tijd dus om mijn voeten (en coole schoenen) onder tafel schuiven. Veel kilometers zitten er dus niet in. Een halve marathon lopen in een paar killer heels is niet (meer) aan mij besteed.

Check, check, double check!

Wat maakt een schoen nu zou fantastisch voor mij? Wel, ik ben niet de gemakkelijkste als het op schoenen aankomt (en ook geen 16 niet meer), er zijn dus enkele voorwaarden alvorens een paar schoenen in mijn (online) winkelmandje terecht komt, zeker als het over sandalen gaat. Eén ding waar ik toch altijd wel op let, is de zool en de hak. Een stevige plateau en dikke hak maken wandelen op zo’n soort sandalen een stuk eenvoudiger, wat de comfort toch een stuk omhoog haalt. Prioriteit nummer 1 en 2, een goed begin, maar er is meer wat een sandaal en topsandaal maakt. Als laatste let ik er ook altijd op dat de bandjes stevig (maar niet knijpend of nijpend) zijn en mij niet ‘naar voren laten schuiven’. Ik vermoed dat menig vrouw dit herkent en absoluut beaamt dat dit ontzettend vervelend is.

Check, check, double check. De schoenen die ik met Kerst droeg voldoen volledig aan die 25+ vereisten. Het was toch even zoeken alvorens ik mijn oog liet vallen op mijn faboulous paar bij Vanharen. Het was meteen raak en ik was verkocht, letterlijk en figuurlijk. Het zwart past bij alles en de gouden details maken ze extra feestelijk en voegen wat extra glamour toe. De perfecte schoenen in combinatie met mijn foodbabyproof rode broek en shiny top.

Met het eindejaar en nog vele Nieuwjaarsfeestjes op de planning heb je misschien ook nog een paar fantastic fabulous schoenen nodig. Neem zeker eens een kijkje op de webshop van Vanharen, er staan nog heel wat partyproof schoenen te blinken en te wachten op een baasje. Intussen 29 jaar, andere verwachtingen en vereisten, maar mijn winkemandje van Vanharen is intussen wel weer goed gevuld. 😉

Liefs en tot in 2020! Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *