Mijn services

Run je een eigen business of ben je zaakvoerder van een organisatie, maar heb je absoluut geen tijd om je bezig te houden met sociale media of heb je er totaal geen kaas van gegeten?

Geen probleem, ik help je hier graag mee en samen zorgen we dat de juiste content tijdig online zal verschijnen zodat jij je kan focussen op de core business van jouw organisatie.

IMG 20201006 140125 | Eline Van Dingenen

Social Media

Social media op een professionele manier inschakelen, neemt heel wat tijd in beslag! Het is zoveel meer dan snel iets posten op Facebook… Je moet straffe content maken om op te vallen, en dat is niet vanzelfsprekend! Je moet een flinke dosis tijd besteden aan de juiste teksten, sterke beelden maken en de juiste kanalen selecteren.

Gelukkig ben ik er om jou te helpen! Als social media expert help ik je een straffe online aanwezigheid uit te bouwen, waar jij geen uren aan moet besteden. Ik neem het volledige beheer over van je sociale kanalen, of slechts gedeeltelijk.

Voordat ik van start ga, bekijk ik met jou de huidige staat van je sociale kanalen, hoe je nu aan de slag gaat en welke doelgroepen je wil bereiken. Zodra we de nodige informatie hebben, verdiep ik me jou sociale kanalen. Benieuwd naar de voordelen?

2020 1120 17553200 2 | Eline Van Dingenen

Straffe fotografie

Zelf de touwtjes in handen houden van je social media, maar geen tijd om foto’s te nemen of visuals te maken? Ik help je graag bij het maken van foto’s van je bedrijf, producten of services. De foto’s kan je daarna vrijblijvend gebruiken op je social media, folders en website.

Productfotografie

Prachtige foto’s die je producten laten opvallen, essentieel voor elke shop!

Ik zorg ervoor dat de foto’s je product to zijn recht laten komen. Alles van styling tot en met nabewerking neem ik in handen!

Foto’s kunnen genomen worden in de fotostudio, of ter plaatse.

 

Persoonlijke fotoshoot

Moet je als zaakvoerder, of uitbater, op de foto om je diensten in de spotlight te zetten?

Tijdens een persoonlijke fotoshoot sta jij in de kijker en doen we er alles aan om je prachtige foto’s en herinneringen te bezorgen!

Na de shoot zorg ik voor de nabewerkingen en bezorg ik je de foto’s in hoge resolutie.

 

Wat kost dat?

Een fotoshoot kost €250, exclusief verplaatsingskosten (vanaf 20km). Wat krijg je in ruil?