Eline Van dingenen

Over mij

Intussen 30 levensjaren op de teller. Wel hé, je bent maar zo oud als je je voelt, right? Ik ben een echte fashion & lifestyle lover en ik hou ervan om andere mee te nemen in mijn persoonlijke verhalen. 

Als echte storyteller en social media-fanaat mag ik er niet aan denken dat mijn gsm niet binnen handbereik ligt of een platte batterij heeft #paniek! Oh, en mijn dagelijkse cappucino of café latte heb ik ook elke ochtend nodig…

Over de blog

Toegegeven, fashion en mode stond vroeger op de laatste plaats van mijn prioriteitenlijstje. Alles wat te maken had met het bouwen van kampen of buiten spelen trok mijn aandacht. Oorbellen dragen of spelen met barbiepoppen, hell no! Naarmate ik begon te puberen en dus ook ouder werd, werd mode een manier om mezelf te uiten in de massa.

Omdat ik ook veel belang hecht aan oprechte verhalen, zal je telkens mijn eerlijke mening terugvinden. Ja, ookal is deze niet altijd even positief. Ik hou van transparantie en authenticiteit en producten die gesponsord of gekregen zijn, worden ook telkens voorzien van een *.

Voor de rest kan ik je enkel nog veel leesplezier toewensen!