Over Mezelf

Leuk dat je me wat beter wil leren kennen! Ik ben Eline, maar dat wist je waarschijnlijk wel! Afkomstig uit de stille Kempen, ben ik opgegroeid tussen het groen, samen met mijn ouders en broers. Ik woon nog steeds in de Kempen, maar er zijn wel enkele veranderingen op til… Recent ben ik op tram 3 gestapt, is het huis dat ik met mijn vriend aan het bouwen ben bijna af en is er een kleintje onderweg dat direct de boel op stelten gaat zetten!

2020 1120 17553200 2 | Eline Van Dingenen
Wat ik doe

Op professioneel vlak was ik de afgelopen jaren aan de slag als HRM-professional, maar helaas heeft Corona daar een stokje voorgestoken… Ik was net enkele maanden aan de slag als HR verantwoordelijke, toen de maatregelen zeer hard insloegen en ik noodgedwongen mijn job vaarwel moest zeggen. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel, zeker omdat ik net een week wist dat ik zwanger was van onze eerste spruit. Je kan je wel voorstellen dat ik op dat moment in een rollercoaster vol emoties zat. Het ene moment was ik uitbundig en euforisch, het andere zeer angstig.

Gelukkig laat ik me niet snel kennen! Ondanks de tegenslag, besloot ik om niet bij de pakken te blijven zitten. Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar dat liep niet van een leien dakje. Een ongekende crisis in combinatie met een zwangerschap zijn de perfecte mix voor een mission impossible. Een nieuwe vaste job kon ik wel vergeten, en daarom besloot ik om het anders aan te pakken. Ik heb en ben nog steeds mijn tijd nuttig aan het besteden. Ik ben verschillende bijscholingen en cursussen aan het volgen en heb mezelf intussen nieuwe skills aangeleerd. Dat social media geen ongekend terrein voor me is, dat wist je wellicht al, maar ik heb me nu meer verdiept in het achterliggende zoals de best practices, de algoritmes en hoe je het maximale resultaat behaald.

Naast een professionele bezigheid, heb ik natuurlijk ook nog tal van hobby’s, je kan uiteraard niet altijd aan het werk zijn. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met social media, in het bijzonder met Instagram. Ik ben een echte online enthousiast die ervan houdt om haar verhaal te delen met anderen. Mijn online aanwezigheid komt voort uit een experimentje tijdens mijn Master of Science in International Human Resources Management. Ik studeerde in het buitenland en wou mijn vrienden en familie graag laten zien waar ik woonde, waar ik mee bezig was en wat ik deed naast mijn studies. Na een tijdje online aanwezig te zijn op Instagram, kwam daar ook een eigen blog bij. Het begon heel miniem en groeide uit tot de online aanwezigheid die het vandaag is. Ik deel graag verhalen met jullie, inclusief de minder mooie momenten, want ook die bepalen mee wie je bent vandaag en morgen.

Vrije tijd