Ontmoet de meest handige Harry in mijn leven: de Bosch IXO 6 Vino!

Als jullie mij volgen op Instagram (en als jullie dat nog niet doen, zeker een aanrader zou ik zeggen: @eline.vandingenen) hebben jullie het wellicht al wel zien passeren op mijn feed of in mijn stories. Ik introduceer jullie met veel plezier de meest handige Harry in mijn huishouden: dé Bosch IXO 6 Vino! Met een naderende verhuis en nog heel wat toekomstige feestjes op de planning, zeker een must have.

Een multifunctioneel toestel

De Bosch IXO watte hoor ik jullie al denken? Wel, laat het mij kort voorstellen. De Bosch IXO 6 Vino is een mini schroefmachine waarmee elke persoon, ook diegene met twee linker handen ja, mee aan de slag kan. Maar waarom moet je nu een schroefmachine aan je huishouden toevoegen? Ook naast creatieve DIY-projecten, Ikea bouwpakketten of stoelen in elkaar steken, kan je dit handige toestel ook gebruiken in iets meer cosy en gezellige settings. Denk maar aan romantische etentjes met je partner, leuke BBQ’s met vrienden of familie (van zodra het weer mag natuurlijk), of knusse avonden met marshmallows aan het kampvuur, want de naam zegt het zelf al. Met de Bosch IXO 6 Vino kan je ook je flesjes wijn of bubbels ontkurken. Geen geprul meer met een klassieke kurkentrekker, geen risico op kurk in je wijn, gewoon simpelweg het speciale opzetstukje op de schroevendraaier zetten en in letterlijk één handomdraai is je flesje gezelligheid open en ben je klaar om te klinken.

Naast de Vino adapter zijn er nog tal van andere opzetstukken beschikbaar. Ik zei het je toch, de meest handige Harry in mijn leven (of toch zo goed als). Voor de single vrouwen onder jullie, waarom zou je nog een man in huis nemen als je er goedkoper vanaf bent met een Bosch IXO 6 Vino. 😉 Oh en plus, hij laat geen vuile kousen slingeren!

Wil je nu graag helemaal over de top vrouwelijk gaan, dan kan je hem zelfs in het roze aankopen. Meer vrouwelijk dan dat ga je geen toestel vinden. Nog niet helemaal overtuigd? In onderstaand filmpje kan je alvast een demonstratie en heel wat inspiratie terugvinden.

Verder kan ik alle vrouwen onder jullie alleen maar veel plezier toewensen en veel gezellige bubbels in je bubbel. Voor de mannen onder jullie, misschien is dit wel het ideale geschenk voor je vrouw of partner om zelf wat meer quality time op je agenda te krijgen.

Liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *