TRIP | My Golden Cabrio

DSC01534 | Eline Van Dingenen
Vorige week zaterdag stond er een tripje naar Gent op de agenda, samen met Melissa. Toen mij aangeboden werd om een weekendje een Smart Cabrio te testen, kon de timing dus niet beter. De reden van onze trip naar Gent komt trouwens later nog aan bod. Iets met fairtrade, juwelen en een fantastische collectie. Stay tuned dus.

Last week Saturday, there was a trip to Ghent on the agenda, together with Melissa. And when I got offered to try a Smart Cabrio for a weekend, the timing couldn’t be better. The reason for our trip to Ghent will come soon. It’s something about fairtrade, jewelry and an amazing collection. So stay tuned.

Toen ik vrijdag mijn Smartje ging halen, kon mijn geluk niet op toen ik zag dat het de gouden versie was! Mijn gouden cabrio noemde ik hem. Ik kon niet wachten om hem te laten zien aan al mijn vrienden. “Waaw, whaat?” was zowat de meeste gebruikte comment toen ik zei dat ik met een gouden cabrio reed. De gesprekken die volgden waren gewoon hilarisch! 
 
When I picked up my Smart on Friday, I coundl’t be happier when I saw that I got the golder version! I calles him my gold cabrio. I coundl’t wait to show it to my friends. “Waaw, whaat?” what the most heard comment when I said that I was driving a golden cabrio. The conversations that followed where just hilarious!
DSC01484 | Eline Van Dingenen
Klein maar fijn! Ikzelf woon op het platteland, niet echt praktisch dus, zeker niet als je grote boodschappen moet doen of veel mensen moet kunnen vervoeren, maar in een stad is het een echte aanwinst. Hij is zowat even lang als dat hij breed is. Je zou hem dus zelfs dwars kunnen parkeren 😉 haha! En inderdaad, praktisch is hij zeker als het op parkeren aankomt, dat merkte ik in Gent al meteen! Ik moest niet lang zoeken naar de ideale plaatsje, dat überhaupt voor een normale auto al veel te klein zou zijn. Niet voor mij deze keer 🙂
 
Small but lovely! I live on the countryside, so not that practical, definitely if you have to do grocery of when you have to drive a lot of people, but in the city it’s definitely a gain. It’s almost as wide as long. You could even park him in the opposite way 🙂 haha! And indeed, he is very practical when it comes to park, which I noticed in Ghent immediatly! I didn’t have to search long for the ideal place, which was uberhaupt to small for a normal car, but not for me this time 🙂

En ook fun was verzekerd! De trip naar huis mocht voor mijn part zelfs 3 keer zo lang zijn. We hebben gelachen, gezongen en enorm veel plezier gehad. Het enige nadeel was dat het weer niet echt cabrio proof was. Volgende keer dus vragen of ik hem in de zomer mag testen 😉

It was also very fun! The trip home could be 3 times as long if you ask me. We laughed, we sang and had so much fun. The only disadvantage was that the weather wasn’t realy cabrio proof. Next time, I need to ask if I can try him in summer 😉
DSC01417 | Eline Van Dingenen
DSC01526 | Eline Van Dingenen
DSC01447 | Eline Van Dingenen
DSC01562 | Eline Van Dingenen
DSC01598 | Eline Van Dingenen
DSC01506 | Eline Van Dingenen
DSC01443 | Eline Van Dingenen
Find here the trailer for Smart For Two Cabrio is you want to know more 🙂
 

 

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie