Alcoholfree Christmas met Vintense Prestige 0,0%

Als je mij al een tijdje volgt of mij kent, weet je dat ik vorige jaar Kerst heb gevierd zonder alcohol en dat om de beste en mooiste reden die je kan bedenken: ik was zwanger van Louie Gust. Ik moet toegeven dat ik het helemaal niet gemist heb om alcohol te drinken, in tegendeel zelfs.

Vorig jaar ging ik op zoek naar een goed en vooral lekker alternatief om toch mee te kunnen klinken en genieten van een glaasje bubbels zonder me zorgen te moeten maken om de alcohol die erin zit. Er zijn tal van alcoholvrije alternatieven voor wijn of champagne, de ene al wat lekkerder en aangenamer dan de andere, maar hét alternatief dat voor mij qua smaak helemaal mijn ding was, had ik toen nog niet gevonden. In mijn zoektocht leerde ik toen het voor mij nog onbekende merk Vintense Prestige 0,0% kennen en ik was meteen verkocht.

Vintense Prestige 0,0% is een alcoholvrije sparkling wine die heel veel weg heeft van de normale smaak en geur van sparkling wine. Moest je het mij blindelings presenteren, ik denk dat ik het verschil zelfs niet zou proeven, haha 🙂

Ik was vorig jaar heel aangenaam verrast en had daarom dit jaar, ookal had ik dit jaar geen enkele reden om alcoholvrij te drinken, een voorraadje Vintense Prestige 0,0% in huis gehaald. Het werd ook door de rest van de familie goed onthaald!

Kerstmis is voor mij hét feest van het jaar: de gezelligheid, het samenzijn met familie, de leuke en gezellige babbels tot ’s avonds laat, pakjes open doen en uiteraard veel te veel eten en drinken dat je 5 dagen later nog altijd met een foodbaby rondloopt. I love it en een heerlijk glaasje bubbels, mag daar zeker niet bij ontbreken.

Ik ben er zeker van dat ik volgend jaar opnieuw voor de alcoholvrije sparkling wine van Vintense Prestige 0,0% in huis haal, met of zonder reden haha 😉

Als je hem graag zelf eens proeft, je kan hem vinden in de Carrefour, Colruyt en de Delhaize!

Hopelijk hebben jullie even veel genoten van de Kerstperiode als wij. Nu nog even bekomen van alle feestjes, alle pakjes en heerlijk genieten met mijn gezinnetje deze week!

Cheers!

2021 1224 11015200 edited | Eline Van Dingenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *