HEALTH | Strong Viking Run, here I come

IMG 0055 | Eline Van DingenenNiets zo heerlijk dan op een vrije maandag doen waar je zin in hebt, doen waar je gelukkig van wordt en doen waar je energie uit haalt. Voor mij heeft dit alles sinds enkele weken een nieuwe betekenis gekregen. Een tijdje geleden besliste ik om mezelf nogmaals uit te dagen en mijn grenzen te verleggen (vorig jaar liep ik de 10 miles in Antwerpen). Ik heb nooit echt een ‘zittend gat’ gehad en ben altijd al druk bezig geweest met sport. Ik heb zo’n 15 jaar aan turnen en acrogym gedaan en ik heb ook zo’n 17 jaar gevolleybald. Met spijt heb ik deze twee sporten vaarwel gezegd. Maar stilzitten, no way, dat is echt niets voor mij. Al heel snel begon het opnieuw te kriebelen en besloot ik iets totaal nieuw te proberen. Nieuwe goals, nieuwe doelstellingen en nieuwe avonturen. Dit jaar ga ik voor de eerste keer echt mijn grenzen en limieten opzoeken en doe ik mee aan de Strong Viking Run.

Uiteraard gaat dit niet vanzelf en vraagt dit heel wat voorbereiding en training. Hiervoor heb ik me recent aangesloten bij een crossfit club in de buurt. Ik heb nu ongeveer zo’n 5 lessen gehad en man, wat een fantastisch gevoel. Het zijn telkens lessen van een uurtje waarbij je keer op keer je eigen grenzen kan opzoeken en waarbij je telkens een beetje sterft, maar het voel van opnieuw ontwaken nadien is fantastisch. Stronger than before, fitter than before and much more energy than before. De quote ‘no gain, no pain’ is hier meer dan toepasselijk. Ondanks dat ik het nu nog maar enkele weken doe, kan ik het echt al bijna een passie noemen. I know, sounds weird, maar het geeft je zo’n fantastisch gevoel en telkens wanneer de sessie erop zit, ben ik al aan het aftellen naar de volgende les. HEERLIJK!

Ik kan het iedereen aan raden het eens te proberen, en wat motiveert je meer dan samen sporten met vrienden en je vriend in mijn geval?! Wat mij ook altijd motiveert en helpt om er opnieuw een lap op te geven is een leuke, mooie en vooral goedzittende sportoutfit. Op deze foto’s heb ik de Alphaskin legging en top van Adidas aan. Niet alleen tijdens de sportsessie draag ik hem, maar ook gewoon op een rustige avond in de zetel. Het voelt zo goed en zacht aan, alsof je een tweede laag huid draagt. Thanks Adidas voor dit fantastisch setje!

Top & Legging – Adidas* // Schoenen – Puma // Sporthologe – Fitbit*

IMG 0016 | Eline Van Dingenen IMG 0022 | Eline Van Dingenen IMG 0072 | Eline Van Dingenen IMG 0033 | Eline Van Dingenen IMG 0025 | Eline Van Dingenen IMG 0021 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie