PERSONAL | My Sweet Valentine

IMG 20170204 093724 | Eline Van Dingenen
Jeps, het is weer die tijd van het jaar. Happy Valentine voor de koppels waarbij de liefde overloopt, Happy ik-doe-maar-gewoon-zoals-alle-andere-dagen-om-mijn-eenzaamheid-te-verbergen dag voor de singles onder ons. Haha 🙂 Valentijn is niet echt iets voor mij, ongeacht of ik in een relatie zit of niet. In mijn persoonlijke opinie moet je van elke dag iets speciaals maken. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niets speciaal wil doen, al is het maar om mezelf te plezieren.

Toen ik de heerlijke pralines en truffels van Godiva in mijn brievenbus vond, had ik plots mijn ideale Valentijns date gevonden. Halelouja! Wie beter dan chocolade verstaat alle troubles van een vrouw? Wie beter dan chocolade biedt troost? Wie beter dan chocolade luistert naar alle dramaqueen verhalen? No one and nobody! Chocolade is mijn reddende engel! Enof dat deze chocolade mijn reddende engel was. Geloof me, ik heb nog nóóit zo’n lekkere chocolade gegeten. Zeker de praline met caramelvulling. Om vingers van af te likken.

Oh en by the way, niet alleen de inhoud is hemels lekker, ook de buitenkant ziet er super tof uit. Hartjes, bloemetjes, vogeltje en vooral veel roos. Welke vrouw zou niet staan te springen om iets als dit in ontvangst te nemen?

Voor de romantische zielen onder jullie, hier kan je de volledige Valentijns collectie van Godiva terugvinden. Een beter geschenk dat chocolade ga je niet vinden voor een vrouw hoor. Ik spreek uit ervaring en in naam van 99% van alle vrouw, believe me 🙂
IMG 20170204 093829 | Eline Van Dingenen
Oh en by the way, voor de geïnteresseerden die graag een update horen over mijn liefdesleven. Still no changes. Nog altijd happy single dus. Intussen is het al een tijdje geleden dat ik mister x gezien heb. We hebben wel dagelijks contact maar het vlot niet echt. Misschien ook omdat ik er niet veel tijd en moeite in steek. Ik weet niet goed wat ik wil, misschien ben ik wel te kieskeurig? In ieder geval, hij zal nog niet op het volgende familiefeestje aanwezig zijn, als hij ooit al aanwezig zal zijn. Misschien moet ik eerst eens beginnen met voor mezelf uit te klaren wat ik nu eigenlijk wil. Dat zou al een mooi begin zijn, niet? 🙂
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie