OUTFIT | Warm & cosy knitwear

DSC 0193 | Eline Van DingenenWinter komt stilaan dichterbij en we hebben al heel wat voorproevertjes gehad. Blauwe lucht verandert stilaan van kleur en wordt beetje bij beetje grijze lucht, zonnestralen veranderen in regendruppels, en 25 graden wordt 2,5 graden. Ik moet toegeven, ik ben niet echt een herfst of winter persoon, in tegendeel, maar ik kan het wel appreciëren om me opnieuw in te duffelen in warme, softe en cosy sweaters. Mijn favoriete kledingstukken uit mijn wintergarderobe, for sure.  Geef toe, het is een heerlijk gevoel om jezelf in 10 lagen te wikkelen, buiten te komen en wolkjes te blazen van de koude, een bevrozen neus te hebben, en nadien een heerlijk warme chocomelk of lattee te gaan drinken om jezelf terug op te warmen. De charmes van de winter. Al moet deze voor mij geen 6 maanden duren, 6 weken of zelfs 6 dagen is voor mij meer dan genoeg. Laat nadien de zon maar terug overheersen. Maar eerste mezelf, en mijn huisje stilaan Kerstproef maken, definitely, de beste week uit de hele winterperiode.

Sweater – H&M // Broek – H&M // Schoenen -)Bristol // Handtas – Pinko

DSC 0212 | Eline Van Dingenen DSC 0231 | Eline Van Dingenen DSC 0184 | Eline Van Dingenen DSC 0213 | Eline Van Dingenen DSC 0222 | Eline Van Dingenen DSC 0286 | Eline Van Dingenen DSC 0155 | Eline Van Dingenen DSC 0219 | Eline Van DingenenDSC 0282 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie