OUTFIT | Sailorwoman pants

DSC08441 | Eline Van Dingenen
Ik heb in mijn vorig bericht jullie al mijn liefde voor brede broeken laten zien. Comfortabel, speels, fun en stoer tegelijkertijk.  Je kan de post hier nog eens terugvinden moest je hem nog niet gelezen hebben. Ook deze keer wil ik jullie één van mijn favoriete broeken laten zien. Ook een breed exemplaar, maar wel een heel andere look. Deze broek doet me trouwens een beetje aan een sailormans look denken, niet? De typische blauw-witte patronen. Enkel mijn sailorhoedje ontbreekt nog :-). De locatie is dan ook heel bewust gekozen. Een pareltje uit de buurt, een klein maar gezellig haventje in Turnhout.

Een broek met een drukke print mag als deze mag dan ook alle aandacht trekken. Wat de rest van de look betreft, laat ik het verder aan de foto’s over! Intussen is het trouwens aftellen naar het weekend! Gisteren had ik een dagje vrij en ben ik gaan shoppen met de mama van de boyfriend. Fun verzekerd! Nog 1 dagje werken het is weeral weekend! Enjoy!

DSC08508 | Eline Van Dingenen
DSC08482 | Eline Van Dingenen
DSC08541 | Eline Van Dingenen
DSC08500 | Eline Van Dingenen
DSC08506 | Eline Van Dingenen
DSC08467 | Eline Van Dingenen
DSC08485 | Eline Van Dingenen

Schoenen – Guess @ Veja Merksplas*
Horloge – Daniel Wellington*
Top – Stien Boetiek
Handtas – Torfs
Broek – H&M

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie