OUTFIT | Pretty Pink Blazer

IMG 0794 | Eline Van DingenenHi folks! Nieuwe week, nieuwe bericht weeral. Het zonnige weekend heeft me echt deugd gedaan. Zaterdag heb ik echt mijn batterijtjes kunnen opladen, en dat wat nodig, want zondag was het alles behalve zonnig. Tussen de regen en onweersbuien door zijn mijn vriend en ik snel de stad ingetrokken om mijn nieuwe outfit te shooten.

Op vrijdag was ik na mijn werk ook nog snel even de winkelstraat ingetrokken, ’cause that’s what girls do, right?! Haha. Ik wandelde de JBC binnen met lege handen en kon het uiteraard niet laten om toch enkele stuks te passen. En ja, dat is gevaarlijk natuurlijk, want als het dan écht super mooi is en fantastisch goed zit, kan je het natuurlijk ook niet over je hart krijgen om die items niet mee naar huis te nemen. En dat is exact wat me overkomen is 🙂

Een nieuwe casual short en een super mooie zalmroze blazer waren de gelukkigen. Ideaal voor de zomerse dagen en zwoele avonden én volledig in trend dit voorjaar want pastel is all way back. De trend die zich vorig jaar ontpopte heeft ook dit jaar weer haar weg naar de winkels en mijn garderobe gevonden. Mij hoor je in ieder geval niet klagen, want I LOVE IT!

Slippers – Bristol // Schort – JBC // Top – Stien Boetiek // Blazer – JBC // Horloge – Fitbit* // Handtas – Kisses Of Pearls by Torfs // Halsketting – Six // Oorbellen – Sincerely Valentine

IMG 0772 | Eline Van Dingenen IMG 0799 | Eline Van Dingenen IMG 0767 | Eline Van Dingenen IMG 0785 | Eline Van Dingenen IMG 0803 | Eline Van Dingenen IMG 0769 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie