OUTFIT | Preparing for the 10 miles

20170409943485737 | Eline Van Dingenen
Binnen minder dan 2 weken is het eindelijk zo ver, mijn eerste echte ‘wedstrijd’. Nu ja, wedstrijd is misschien wat overroepen, maar ik, me, myself and I ga deelnemen aan de 10 miles (16 kilometer!!). Nooit gedacht dat ik ooit aan de start (en hopelijk ook aan de finishlijn) van zo’n groot evenement zou staan. Mijn doelstelling? Uitlopen! De tijd, mijn snelheid, allemaal niet zo relevant voor mij, ik zal al een gat in de lucht springen, als ik dat op dat moment nog kan natuurlijk, wanneer ik de finishlijn passeer.
201704091738493533 | Eline Van Dingenen
Een goede voorbereiding is key voor zoiets natuurlijk! Gelukkig kregen we, en ik spreek in meervoud want ik heb het over een fantastische groep bloggers, de juiste en de nodige dosis tips, training en ondersteuning van personal trainer Fré. Ook alle tools die voor de vrouwelijke loper van belang zijn, jaha, een goede sportbh voor die andere soort van ondersteuning, mocht niet ontbreken. Bedankt hiervoor Anita! Oh en lopen in de zon is zalig, eindelijk wat vitamine D op m’n smoeleke, wat ben ik dankbaar voor de lente. Vitamine D is natuurlijk één ding, maar ook de bloesems die in bloei komen te staan en een kleurtje op mijn melkflessen is uiteraard ook mooi meegenomen. Maar om de tocht in de zon tot een goed einde te brengen, is een goede sportzonnebril essentieel. Gelukkig kwam Adidas met het fantastische idee om ons een super coole bril te schenken. Die gaat wellicht nog héél veel van pas komen :-).
201704091283895187 | Eline Van Dingenen
IMG 20170409 111540 | Eline Van Dingenen

Outfit – Decathlon
Shoes – Nike
Sportwatch – Garmin
Sunglaces – Adidas*

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie