OUTFIT | Pink bows and stripes

 DSC09312 | Eline Van Dingenen

Van een stoere tomboy-look in mijn vorige post naar een op en top vrouwelijke outfit, met roze hakjes en stikjes. Het weerspiegelt helemaal mijn persoonlijkheid en in mijn kleerkast kan je wel ongeveer elke stijl terugvinden die je je kan inbeelden.

Terwijl ik deze post aan het schijven ben, ben ik ook mijn outfit voor WeCanDance aan het voorbereiden. Decisions, decisions! Morgen is het eindelijk zo ver, mijn eerste WCD ever, en ik ga er naartoe met mijn blonde buddie Melissa! Ik ben enorm enthousiast en ik kan niet wachten om richting Belgische Kust te rijden in mijn Smart Cabrio. Fingers crossed the weather will be oke! Meer hierover later natuurlijk! I’ll keep you posted!

DSC09310 | Eline Van Dingenen
Laten we even terug kijken naar mijn ultra female look. Een hoop nieuwe items een hoop fijne merken en een fantastische combo samen. Toen ik recent mijn roos-oranje Guess handtas scoorde bij Veja in Merksplas was ik super enthousiast. Ik had hem in de lente al gespot en ik wist dat dit item ooit het mijne ging worden! 3 dagen nadat ik de trotse eigenaar was van deze omkeerbare beauty, kreeg ik van het pr bureau de vraag of ik graag deze tas wou hebben. Wel ja, uhm, natuurlijk, maar ik heb hem al. Ideaal dus om hem weg te schenken. Hoera! Je maakt trouwens nog tot woensdag kans op dit pracht exemplaar. Wat moet je doen: ga naar mijn Instagrampagina, volg mijn profiel en tag 2 vrienden onder de foto! 

DSC09336 | Eline Van Dingenen
DSC09282 | Eline Van Dingenen
DSC 0006 | Eline Van DingenenDSC09308 | Eline Van DingenenDSC09357 | Eline Van Dingenen
DSC09381 | Eline Van Dingenen

Horloge: Fitbit* //  T-shirt: Bershka // Rokje: Clouds of Fashion // Schoenen: Eram // Handtas: Guess* // Zonnebril/ Rayban* // Armband: ByLens // Ring: Nanini

Eline%2BVan%2BDingenen | Eline Van Dingenen


Geef een reactie