OUTFIT | Pink blossoms & a white dress

DSC05351 | Eline Van Dingenen

Heerlijk! De zon is wordt meer en meer de standaard en de koude, korte winterdagen zijn intussen gepasseerd. Toch voor eventjes, we leven tenslotte nog altijd in België. Eindelijk is het tijd voor heerlijke terrasjes, lekkere barbecues en blote benen. Als je mijn melkflessen ziet, kan ik nog wel wat extra zonnestralen gebruiken, maar het is nog altijd maar maart, dus het is nog getolereerd om benen te hebben die bijna even wit zijn als je nieuwe kleedje, haha! Over mijn nieuwe kleedje gesproken, dit is mijn nieuwste aanwinst dat ik vond bij de Veja en ik ben er súper blij mee. Classy, simel en de kanten afweking maken van dit basic kleedje de must have van deze zomer. Ik kan me hierin al over de zonnige stranden zien slenteren of mezelf zien sippen van een heerlijke rode sangria terwijl ik de passerende toeristen voorbij zie wandelen. Nu alleen nog die vakantie vastleggen 🙂 

Een classy hak en toffe vrolijke sandaal of een sportieve sneaker. Alle combinaties zijn mogelijk bij dit kleedje en dat maakt het net zo leuk om te dragen. Van een office day tot een fancy party in de avond. Ook ideaal wanneer je in Antwerpen rondslentert tussen de straten vol roze bloesems op zoek naar een mooie en ideale shoot locatie :-). And we found one!

DSC05363 | Eline Van Dingenen

Untitled%2Bdesign | Eline Van Dingenen
DSC05336 | Eline Van Dingenen
DSC05315 | Eline Van Dingenen
DSC05365 | Eline Van DingenenUntitled%2Bdesign%2B%25281%2529 | Eline Van Dingenen

Dress – Veja Merksplas*
Jeans Jacker – H&M
Sneakers – Veja Merksplas*
Sunglasses – Rayban
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie