OUTFIT | Office look with a twist

IMG 6029 | Eline Van DingenenWerken en er tegelijkertijd trendy en fashionable uitzien, het kan zeker. Je hoeft je niet als een sexy secretaresse te kleden, de juiste accessoires en je day to day outfit is meteen werk- en evening proof. Ik ondervind het vaak zelf. Je gaat overdag werken en ‘s avonds moet je nog naar een etentje, een event of een feestje met vrienden. Je helemaal omkleden is in mijn geval geen optie. Gaan werken in een avondjurk is dat ook niet. Ze zouden nogal lachen denk ik 🙂 Maar je kan je perfect work en evening proof kleden. Vandaag laat ik jullie zo’n look zien. Practisch, workproof, deftig maar toch ook nog trendy en fashionable genoeg om een stapje in de wereld te zetten.

Een beige trenchcoat is altijd recht in de roos.  Je kan elke outfit meteen een upgrade geven door er een stijlvolle en tijdloze trenchcoat erover te gooien. Dit is dan ook meteen de eyecatcher van mijn look. En oh my, spotgoedkoop via Lesara. Net als een praktische handtas. Wanneer ik ga werken heb ik altijd tal van eten en drinken bij om de dag te overleven. Mijn ontbijt, een tussendoortje, mijn lunch, maar ook notitieboekjes of een tablet zijn voor mij een must. Een grote en praktisch handtas is dat dus ook. Dit exemplaar vond ik bij Kipling. Een herboren merk als je het mij vraagt. Lees er trouwens hier alles over :-). Verder zijn de juiste schoenen hét accessoire om je look van office naar avond proof te switchen. Comfortabele sneakers tijdens de dag worden vervangen door elegante pumps voor een avondje uit! Let’s go!

Trenchcoat – Lesara* // Blouse – Uniqlo // Broek – Pimkie // Pump – Tamaris // Handtas – Kipling*

IMG 6016 | Eline Van Dingenen IMG 6064 | Eline Van Dingenen IMG 6072 | Eline Van Dingenen IMG 6077 | Eline Van Dingenen IMG 6001 | Eline Van Dingenen IMG 5995 | Eline Van Dingenen IMG 6039 | Eline Van Dingenen IMG 6067 | Eline Van Dingenen IMG 6035 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie