OUTFIT | Leopard Liu Jo

DSC09188 | Eline Van Dingenen
Stoer, vrouwelijk, een tikkeltje sexy en met de nodige dosis girlpower. Mijn outfit in enkele kernwoorden. Niet de standaard combinatie die ik zou maken, maar perfect voor een girls night out met mijn ginger buddie. Enkele weken vlogen voorbij zonder dat we elkaar nog eens zagen (how the hell is this even possible?!). Tijd dus om de nodige gossip uit te wisselen, outfits te shooten en fancy places te ontdekken en dus spraken we af aan het station van Berchem. Normaal kom ik hier enkel doodvermoeid aan, wachtend op mijn volgende trein en hopend dat mijn eerste geen vertraging heeft opgelopen. Berchem city zelf is voor mij een behoorlijk onbekende stad, maar veroverde al onmiddellijk mijn hart met de prachtige herenhuizen-vacation-feeling-lanen. Meteen de ideale shootlocatie voor mijn vrouwelijke outfit met een tijger-ish kantje.
Untitled 2Bdesign 2B 25281 2529 | Eline Van Dingenen

Over de outfit gesproken, een echte op en top female beach dress veranderde is een tomboy exemplaar door een paar stoere items toe te voegen. Echte winter boots, een leather jacket en mijn nieuwste aanwinst in handtassenland maakte het plaatje compleet. Wat de handtas betreft, halellouja! Wat een kanjer, een tijger! Enof! Personaliseerbaar door de wisselbare flappen en de verschillende handvaten maken van dit examplaar my favorite end-of-summer-almost-fall tas. What does a girl need more?! Oops, wellicht 10, of nee, 20 van zo’n exemplaren (of toch in mijn geval). Toegegeven, ik heb wel een lichte handtassenobsessie en misschien moet ik het maar eens over mijn hart krijgen om er enkele weg te doen of te verkopen. Meteen ineens een extra centje om aan nieuwe exemplaren te spenderen en weer extra ruimte om deze (opnieuw) op te vullen. That’s how it goes… 🙂
DSC09197 | Eline Van DingenenUntitled 2Bdesign | Eline Van Dingenen
DSC09220 | Eline Van Dingenen
DSC09262 | Eline Van Dingenen
Dress – Vero Moda // Shoes – Bristol (in sale) // Jacket – C&A // Handbag – Liu Jo @ Veja Merksplas*
Eline 2BVan 2BDingenen 5 | Eline Van Dingenen

Geef een reactie