OUTFIT | I’m blue

IMG 9620 | Eline Van DingenenHi there! Ik hoop dat jullie weekend net zo fantastisch was als het mijne. Ik ben zo happy met het weer (of toch de temperaturen). Exact wat ik nodig had na een helse en veel te lange winter. Ik ben zelfs vorige week voor het eerst met blote benen, BLOTE BENEN!!!, buiten geweest. Nog steeds met enkellaarsjes en een mididress, maar het waren blote benen. Meer van dat please!

Ook in de outfit die ik jullie vandaag ga laten zien, voel je de lente al helemaal tot uiting komen. Frisse kleuren bovenaan en een fantastische bloemenprint onderaan. Beide items heb ik gescoord bij H&M. En ik was nooit happyer met mijn aankopen dan deze keer. Love at first sight kreeg meteen een nieuwe wending. Ik was trouwen op weg naar een event in Antwerpen en had nog heel even voor het van start zou gaan, dus ik besloot wat door de winkelstraat te dwarrelen. En daar hing ie dan, my new ultimate favorite outfit!

Hello Spring! Nice to meet you!

Een kleurrijke outfit zoals deze heeft natuurlijk niet veel meer nodig. Enkele basic accessoires and you’re ready to go! Geniet van deze nieuwe week sweeties, kick some ass en tot mijn volgende blogpost op donderdag!

Broek – H&m // Sweater – H&m // Schoenen – Adidas // Zonnebril – Rayban // Kettingen – Six & Primark // Ringen -MelanoIMG 9613 | Eline Van Dingenen IMG 9600 | Eline Van Dingenen IMG 9634 | Eline Van Dingenen IMG 9589 | Eline Van Dingenen IMG 9635 | Eline Van Dingenen IMG 9632 | Eline Van Dingenen IMG 9615 | Eline Van Dingenen IMG 9604 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie