OUTFIT | Flamingos and Palm trees

IMG 0461 | Eline Van DingenenAls kind haatte ik het. We werden verplicht om het te dragen en dat heeft bij mij het tegenovergestelde effect. Ik heb het over badpakken.  Toen ik in de lagere school zat, hadden we nog zwemles en werden we verplicht om dit in badpak te doen. Afschuwelijk vond ik het. Ik heb dan ook, van zodra ik de lagere school verliet, gezworen om nooit nog een badpak te dragen. Tot vorig jaar. Vorige jaar ontving ik mijn eerste badpak en ik vond het zo leuk staan met een toffe short en leuke accessoires dat ik dit jaar helemaal total loss ben gegaan in badpakkenland, haha. Intussen heb ik denk ik mijn 5e badpak aangeschaft. Dit is echt mijn favoriet. Het straalt zomer uit en het is ideaal om te dragen op festivals of gewoon om de stad in te gaan.

De leuke flamingo en palmbomen print maakt het helemaal af. Enkele leuke accessoires, een strooien hoed and you’re total ready to rumble.

Badpak – Primark // Broek – Primark // Schoenen – Forever 21 // Hoed – Bristol // Tas – Primark // Zonnebril – Rayban* // Horloge – Fitbit* // Kettingen – By2Byoux* // Ringen – Melano*

IMG 0450 | Eline Van Dingenen IMG 0439 | Eline Van Dingenen IMG 0465 | Eline Van Dingenen IMG 0448 | Eline Van Dingenen IMG 0456 | Eline Van Dingenen IMG 0437 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie