OUTFIT | Festival vibes in the city

DSC08992 | Eline Van Dingenen


Binnen een week is het zover! Mijn eerste en enige festival van deze zomer en je kan je niet voorstellen hoe hard ik er naar uitkijk! WeCanDance, HereWeCome! Al een ruime tijd ben ik mijn outfit aan het samenstellen. Ook al een ruime tijd verander ik steeds weer van mening. Stel nu dat het slecht weer is, stel nu dat het super hard waait, stel… En zo blijf ik dus maar uitstellen en aanpassen. Ik denk dat mijn gemoedstoestand de dag zelf bepalend zal zijn. Maar één item staat al vast. Iets dat niet mag ontbreken op een festival, iets dat je outfit meteen naar een hoger (lees: meer festival-proof) niveau brengt: een fantastische bohemian inspired zonnebril. En zo’n fantastisch exemplaar kan toch alleen maar de Ja-Jo van Rayban zijn. De naam alleen al klinkt super leuk.

DSC09036 | Eline Van Dingenen
Om de festivalsfeer al helemaal naar boven te laten komen, combineerde ik een witte salopette van Lee met een fleurige kimono die ik trouwens in sale vond bij river Island. Ik had hem al eens gespot enkele maanden geleden, maar vond hem toen wat duur. Wat heb ik spijt gehad van het feit dat ik hem toen niet gekocht had, maar lucky me was hij nog in mijn maat tijdens de solden verkrijgbaar aan 50%! Happe me! Om de look helemaal af te maken nog een paar super coole plateauschoenen en een rieten handtas erbij en hup, ready to go!
Ready to go was helemaal van toepassing die dag want samen met mijn buddy Melissa trokken we richting stadscentrum voor nog een shopje, een hapje en een tapje en gezellige gossiptalk!
DSC09016 | Eline Van Dingenen
DSC09005 | Eline Van Dingenen
DSC08982 | Eline Van Dingenen
DSC09018 | Eline Van Dingenen
DSC09083 | Eline Van Dingenen
DSC08970 | Eline Van Dingenen
DSC09028 | Eline Van Dingenen
DSC09012 | Eline Van Dingenen

Ringen – Nanini, Les Georgettes*, Miracles by Annelien Coorevits* // Kimono – River Island // Salopette – Lee Jeans // Tas – Dille & Kamille // Zonnebril – Rayban* // Armband – ByLenz // Schoenen – Veja* // Horloge – Fitbit*

Eline 2BVan 2BDingenen 6 | Eline Van Dingenen


Geef een reactie