OUTFIT | Classic black and beige

IMG 9267 | Eline Van DingenenDe zon heeft zich deze week al goed laten gelden. We hebben in februari nu al meer zon gehad dan in december en januari samen. En dat mag voor mij nog wel even zo doorgaan. In één rechte lijn naar de zomer please! Ondanks dat heerlijke zonnetje, blijven de temperaturen rond het vriespunt dansen. Een dikke jas en dichte schoenen zijn nog steeds een must. Gelukkig is het achter glas (in de voormiddag staat de zon altijd op mijn smoeleke als ik achter mijn bureau zit, heerlijk!) al super aangenaam en dat merk ik ook aan mijn gemoedstoestand. Dat danste ook rond het vriespunt, maar gaat nu al meteen de hoogte in.

Ondanks dat heerlijk weertje, laat ik jullie vandaag een heel basic, ietwat deprimerende outfit zien met voornamelijk zwart en enkele beige kleuraccenten. Deze outfit is nog gebaseerd op het weer van vorige week. Btw, nu à la minute draag ik een lichte jeans en een kimono met bloemenprint. Zo zie je maar hoe het weer mijn outfit en mijn garderobe in zijn macht heeft. 🙂

Schoenen – Primark // Broek – Esmara by Heidi Klum @ Lidl* // Trui – H&m // Jas – Vero Moda // Tas – Guess @ Veja Merksplas* // Riem – Primark

IMG 9282 | Eline Van DingenenIMG 9239 1 | Eline Van DingenenIMG 9271 | Eline Van DingenenIMG 9263 | Eline Van DingenenIMG 9285 | Eline Van DingenenIMG 9274 | Eline Van DingenenIMG 9231 | Eline Van DingenenIMG 9257 1 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie