OUTFIT | Babydoll blue off-shoulder

DSC08108 | Eline Van Dingenen

Aah! Zondagavond en eindelijk heb ik eens het gevoel een echt weekend gehad te hebben. Het is dan ook mijn eerste echte weekend in, ik gok, 2 maanden. Hoe dit komt, kan je allemaal lezen in deze post. Eindelijk had ik ook nog eens de tijd om met mijn bloggerbuddies Melissa en Nikki op stap te gaan, want ook dat was al ongeveer 2 maanden geleden. 

DSC08136 | Eline Van Dingenen

Plan was om richting het fijne Antwerp city te trekken en een outfitshoot te combineren met een fijne namiddag shoppen. Het is tenslotte de eerste solden-zondag, hoera, dus dat mocht zeker niet ontbreken. Helaas besliste het weer er anders over. Veel keuze hadden we dus niet wilden we een shop-je-rot namiddag combineren met een smile-en-pose moment. Ongeveer een half uurtje later parkeerden we onze auto in de ondergrondse parking van Docks Bruxsel. Een drankje, een shopje, een hapje, een shootje. All things bloggers do! 

Wat mijn cute babydoll blue off-sholder top betreft, een soort haat-liefde verhouding. Ik was niet meteen overtuigd toen ik deze doll outfit in human size vond, maar wilde het toch een keertje passen, eerder als grap eigenlijk. Maar eenmaal ik deze schattigeraard aan had, was ik eigenlijk meteen verkocht. Geen liefde op het eerste zicht dus, maar het is zeker en vast een lange termijn relatie weggelegd. Oh en de witte handtas?! Die is niet eens van mij, maar paste zo schattig bij deze look dat ik hem even mocht leven van Melissa! That’s also what bloggers do, sharing accessories! 🙂 

Untitled%2Bdesign%2B%25281%2529 | Eline Van Dingenen
DSC08148 | Eline Van Dingenen
DSC08128 | Eline Van Dingenen
DSC08134 | Eline Van Dingenen
Untitled%2Bdesign | Eline Van Dingenen
DSC08077 | Eline Van Dingenen

Ring – Miracles by Annelien Coorevits
Schoenen – Guess @ Veja Merksplas
Horloge – Daniel Wellingtong
Handtas – Primark
Broek – Forever21
Armband – H&M
Ketting – Nanini
Top – H&M

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie