NEW IN | Feeling hot hot hot…

IMG 20170417 124912 | Eline Van Dingenen

Aaah heerlijk! Op dit eigenste moment lig ik op een maandag nog in mijn nestje en ben ik vanuit mijn bed deze blog aan het schrijven. Zalig, zo af en toe eens een verlengd weekend. Je hebt ineens plots de mogelijkheid om eens dingen te doen waar je normaal geen tijd voor hebt. Mijn to do lijstje voor vandaag is dus nog wel lang, maar uitslapen en rustig een ontbijtje nemen en wat ontspannen staat met prioriteit op nummer 1. Die kan ik dus al wel doorstrepen.

IMG 20170417 124835 | Eline Van Dingenen

Naast wat me-time op een dag als deze, volgen er ook nog wat housewife-taken. Een beetje poetsen en strijken en wat ik zeker verwezenlijkt wil hebben vandaag, is mijn kleerkast de lente-makeover geven. Tijd om die oversized warme truien en vesten op te bergen en mijn shortjes en zomerkleedjes opnieuw een plaats in mijn kast te geven. Het ideale moment om ook eens mijn lade vol ondergoed onderste boven te halen en een grote kuis te doen in mijn ondergoed. Héél veel bh’s en onderbroeken draag ik al een eeuwigheid niet meer, dus tijd om deze in de prullenbak te gooien en wat nieuw stuff in huis te halen. Mijn nieuwste setje is er trouwens eentje van Pabo. Classy grijs met wat glitter voor een special touch, maar de mooiste touch is toch wel de achterkant. Af en toe mag het toch wel eens wat meer zijn, toch? Het merendeel van dezer dagen draag in trouwens een sportbh in voorbereiding van de 10 miles, maar dat wil niet zeggen dat ik nadien geen sexy setje mag dragen. 

IMG 20170417 124747 | Eline Van Dingenen
IMG 20170417 124851 | Eline Van Dingenen
IMG 20170417 124756 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie