LIFESTYLE | Heaven in a box

DSC06559 | Eline Van Dingenen
Ik moet iets bekennen, uhu, t’is van da. Ik ben hét grootste snoepkont dat in België en omstreken rondloopt. Of misschien ook een beetje verder. Ok, nee, zo erg is het nu ook weer niet, maar zo af en toe een lekker snoepje of koekje of een heerlijk stuk chocolade gaat er steevast goed in. Och whatever, YOLO, remember? Ik was dan ook meer dan in de wolken toen ik een verrassing van Godiva in mijn postbus aantrof.
DSC06558 | Eline Van Dingenen
Als je weet dat Godiva een behoorlijk exclusief merk is dat je enkel in gespecialiseerde shops waaronder luchthavens en online kan kopen, dan kan je je wellicht wel heel duidelijk voorstellen dat mijn geluk niet op kon toen ik deze 18 lekkernijen voor het eerste kon bewonderen. Een doos engeltjes-die-op-je-tong-plassen-chocolaatjes kost $ 36 (omgerekend zo’n € 32), kan jan je zelf ook de berekening al snel maken. Je betaal dus 2 dollar per chocolaatje. Je zou er bijna schrik van krijgen om er nog maar naar te kijken, laat staan op te eten. Maar geloof me, het is zijn prijs meer dan waard! Het zou nu toch ook wel ontzettend jammer zijn om ze slecht te laten worden, toch?! Dus ja, ik kon niet anders, de verantwoordelijke in in mezelf moest voorkomen dat deze lekkernijen slecht zouden worden. En dus begon ik eraan. Het einde van het verhaal kan je wellicht wel raden. Ik herhaal dus, ik ben het grootste snoepkont dat hier in de buurt rondloopt.
Wil je graag eens zelf van deze chocolaatjes proeven, dan kan ik je via deze link alvast heel erg verlekkeren.
DSC06556 | Eline Van Dingenen
DSC06557 | Eline Van Dingenen
DSC06563 | Eline Van Dingenen

Mijn favorietje? Ondanks dat elk exemplaar zijn uniek karakter had, en de keuze dus wel heel erg moeilijk was, kon de écusson pécan mij het meest overtuigen. Wel dat zegt je dus wellicht heel erg weinig, haha, maar het is een zachter melkchocolade met een krokante vulling van pecanpraliné met een vleugje appel en stukjes knapperige caramel. Als je dat hoort, begint het water toch al vanzelf in je mond te komen!

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie