LIFESTYLE | Go customized

IMG 5749 | Eline Van Dingenen

Typisch vrouwen! Je kent wellicht ook wel dit probleem (als je een vrouw bent natuurlijk, haha), hoe groter je handtas, hoe meer ‘rommel’ je meesleurt elke dag. Eén van de dingen die altijd in mijn handtas te vinden is, naast mijn gsm natuurlijk, is een powerbank. Ik als rasechte addict, mag er niet aan denken dat de batterij van mijn gsm plat zou zijn, nog voor ik thuis ben op het einde van de dag. No Instagram, no Facebook, No social media in het algemeen. #dramaqueen is hier zeker op z’n plaats, I know. Mijn gsm is dan ook mijn alles. Mijn gps, mijn bank, mijn fotoarchief, mijn personal coach, mijn social media, mijn fotograaf. Je kan jezelf dan ook wel voorstellen dat mijn batterij het vaak niet volhoudt tot het einde van de dag. Meer dan welkom dus, die powerbank. En weetje wat nog beter is dan een powerbank? Nee?! Een gepersonaliseerde powerbank! Altijd fijn dat je leuke herinneringen kan meedragen door ze gewoon op je gsmhoesje of powerbank te laten drukken. Helaas heb ik een gsm waar zo goed als geen hoesjes voor bestaan, dus een leuk gepersonaliseerd hoesje ontwerpen, was en is geen optie, helaas. Een powerbank met een foto ontwerpen daarentegen, dat ging natuurlijk wel!

Oh en dankjewel Nikki en Melissa om chinese vrijwilliger te spelen, haha! 🙂

Powerbank – GoCustomized* // Handtas – Kipling* // Horloge – Violet Hamden* // Armbanden – Violet Hamden*

IMG 5745 | Eline Van Dingenen IMG 5757 | Eline Van Dingenen IMG 5762 | Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

 

 

2 reacties

Geef een reactie