Klaar voor de herfst met mijn panterprint boots!

De komst van de herfst kondigt het einde van de zomer aan, maar zorgt wel voor een (letterlijke) frisse wind door mijn outfits! Ik wil jullie graag meenemen naar een nieuwe trend voor de herfst, eentje waar ik helemaal gek op ben. Nu ja,  heel erg nieuw is ze niet, maar de laatste jaren werd deze trend elk jaar wel wat prominenter. Toch ben ik ervan overtuigd dat ze deze herfst in meer dan ooit terug te vinden zal zijn in menig dressing. Over welke trend heb ik het nu eigenlijk? Jawel, de dierenprints! Je kan ze overal terugvinden, op kledij, accessoires en ook op schoenen. Slangenprint, zebraprint, maar mijn persoonlijke favoriet is de panterprint. Een echte classic die het telkens goed blijft doen.

Panterprint Boots Vanharen | Eline Van Dingenen

Dierenprint als trend?

Normaal ben ik iemand die de trends niet zomaar volgt… Kleren en schoenen moeten voor mij goed zitten en comfortabel zijn, dat alles liever dan een ongemakkelijke elegante look of blind de trends volgen! Toch kon ik het niet laten om de dierenprints zomaar aan me voorbij te laten gaan. Als je mij volgt op instagram weet je het wel, het is geen groot geheim, maar ik ben al een tijdje behoorlijk zot van dierenprints. En als ik een comfy outfit kan combineren met mijn favoriete print is dat een absolute win-win voor mij!

In deze post wil ik de spotlight zetten op mijn nieuwste aanwinst, namelijk mijn fantastische nieuwe boots met panterprint van Vanharen. Schoenen met een dierenprint zijn vaak makkelijk om te combineren met de meest uiteenlopende outfit en geven je outfit die echte sparkle of special touch. Gelukkig vind je dierenprints terug in veel schoenen, van high heels voor de die-hards onder ons, tot comfy sneakers. Er is voor iedereen wat wils voor elke outfit of gelegenheid. Een saaiere outfit krijgt al snel wat meer va-va-voom en zorgen ervoor dat je direct terug op het juiste fashion pad terecht komt. Dat is de reden waarom ik helemaal gek ben van dierenprints, een makkelijke upgrade en you’re ready to rumble!

The outfit

But for now, let’s talk about the outfit! Voor de outfit van vandaag combineerde ik mijn favoriete panterprint boots van Vanharen met een camelkleurige jas en zwarte hoed. Een basic outfit met neutrale kleuren zorgen ervoor dat mijn schoenen nog meer in het oog springen! Zoals ik al eerder zei, dit is pas mijn eerste echte herfstoutfit van het jaar. Daar had ik het wat lastiger mee, omdat ik nog niet klaar was om de zomer al vaarwel te zeggen en me klaar te maken voor koudere dagen, kortere avonden en meer regen… Toch heb ik ondertussen mijn zomeroutfits netjes opgeborgen en ben ik helemaal klaar voor knusse outfits en te genieten van de prachtige kleuren in de natuur. ‘S avonds mag een warme chocomelk niet ontbreken en een goeie film is altijd welkom. Helaas zal ik niet wennen aan het regenachtige weer, maar de herfst is intussen meer dan welkom, net zoals die typische en cozy comfy items.

Ben je intussen ook helemaal overtuigd van de dierenprints? Good! Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Vanharen en laat je inspireren door de wereld van de dierenprints. Oh en ik ben niet verantwoordelijk voor te veel aangekochte schoenen en te weinig opbergruimte, boze mannen die klagen over je zóveelste paar schoenen en een geplunderde bankrekening ????.

See you in my next blogpost!

Geef een reactie