EVENT | Lunch with Quooker

DSC09247 | Eline Van Dingenen
Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik van lekker eten hou. Toen ik de invite ontving om een perslunch mee te pikken in Antwerpen kon ik dan ook niet weigeren. Eten en mijn big-city-love gecombineerd is voor mij hemel op aarde. 🙂 Quooker had enkele bloggers uitgenodigd om hun nieuw concept te leren kennen. Zij staan bekend om hun kranen waar onmiddellijk kokend water uit komt. Niet iets wat ik, in mijn huidige levensfase, kan gebruiken, maar het concept is wel super handig en vooral tijds- en energiebesparend. Toch iets om over na te denken wanneer ik aan mijn eigen nestje begin. Time is money dus zeker de moeite waard om te overwegen.

People who know me a little know that I love delicious food. When I received the invite to attend a lunch in Antwerp, I could’t say no to that. Food and my big-city-love combined is heaven on earth for me. Quooker invited several bloggers to intoduce their new concept. They are know for their taps with boiling water. Not something that, in my personal life right now, is possible to instal, but the concept is very handy and espacially time and energy saving. Something to think about when I start building my own place. Time is money so definitely worth thinking about it.
DSC09235 | Eline Van Dingenen
Samen met enkele andere bloggers, maar ook pers en fotografen, kregen we een geweldig lekkere lunch voorgeschoteld door Nemo, een nieuw restaurantje op het zuid. De perfecte setting (Nemo is echt een super mooi restaurant voor wie van de scandinavische touch houdt) en hemelse gerechten. Van een orgasme in mijn mond gesproken seg! Het dessert was hé-mels! Ik heb het onmiddellijk toegevoegd aan mijn to do lijstje 🙂

Together with some other bloggers, but also press and photogratphers, we dished an amazing delicious lunch by Nemo, a new restaurant in Antwerp. The perfect setting (Nemo is a beautiful restaurent for who loves a scandinavian touch) and heavenly dishes. Talking about an orgasmn in my mouth! The desert was heavenly! I added it immediatly to my to do list 🙂
DSC09242 | Eline Van Dingenen
DSC09246 | Eline Van Dingenen
DSC09252 | Eline Van Dingenen
DSC09257 | Eline Van Dingenen
DSC09258 | Eline Van Dingenen
DSC09261 | Eline Van Dingenen
DSC09264 | Eline Van Dingenen
DSC09268 | Eline Van Dingenen
DSC09236 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie