Laundryday-elinevandingenen

EVENT | Laundryday 2017 with Bacardi

Laundryday-elinevandingenen

De zomer loopt stilaan ten einde, en zo ook het festivalseizoen. To bad, helaas! Bye bye sunny weather, bye long days and evenings, hello cold and rainy clouds but also hello cosy nights in front of my television with my hot chocolat and my hubby. Het heeft ook zo zijn charmes moet ik toegeven. Deze zomer had ik 1 festival op de planning staan, en wat voor eentje: WeCanDance (waar je trouwens hier de link kan vinden naar die blogpost), intussen al wel enkele weken geleden. Maar mijn beperkte festival agenda, waarvan ik dacht dat deze al afgelopen was, veranderde plots. Bacardi nodigde mij namelijk uit voor een VIP experience op Laundryday. Halelouja, daar moest ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Het was mijn eerste Laundryday ervaring. Ik kan het dus ook niet vergelijken met de vorige edities, maar als ik de menigte mag geloven, hebben ze dit jaar energie noch kosten bespaard om hun publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. En dat ik alleen maar beamen. Een geweldige sfeer, goede muziek, heerlijke Bacardi Mojito’s, goed gezelschap uiteraard en ook het weer was ons goed gezind. Het enige jammere aan de unieke en speciale ster-opstelling was dat je vanuit de VIP ruimte, die in het midden van de ster gelegen was, geen goed zicht had op de verschillende stages. Enkel de mainstage had een aparte VIP ruimte zodat je van daaruit een fantastisch zicht had op de groepen en dj’s. Een klein verbeterpuntje naar volgende jaar toe.

Niet alleen de muziek was goed, voor elk wat wils trouwens met hun 10 stages en de enorme variatie aan dj’s en groepen, ook de dorstige en hongerige konden zichzelf helemaal laten gaan aan de tientallen foodtrucks en drankenstandjes. Heerlijke loempia’s, wraps, frietjes of zelfs spaghetti’s, maar ook hemelse cocktails zoals de Bacardi Mojito’s, gemaakt zoals de regel het voorschrijft. Een dag om nooit te vergeten en mij zien ze daar volgend jaar zeker terug! Adios Amigos!

IMG 20170902 155055 | Eline Van Dingenen

IMG 20170902 155557 | Eline Van Dingenen

IMG 20170902 173137 | Eline Van Dingenen

Laundryday-elinevandingenen

IMG 20170902 191213 | Eline Van Dingenen

DSC00003 | Eline Van DingenenDSC00001 | Eline Van Dingenen

Laundryday-elinevandingenen

Schoenen: Bristol // Short: JBC // Hemd: H&M // Handtas: LiuJo @ Veja Merksplas* // Zonnebril: Veja Merksplas* // Horloge: Daniel Wellington*

Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie