BEAUTY | Winterboost your face with Vichy Mineral 89

IMG 8707 | Eline Van DingenenDat de winterperiode veel leuke momenten heeft, weten we allemaal uiteraard. Hoera voor sneeuwballengevecht en gezellige avonden in de sofa voor de kachel. Mét een dekentje. En een heerlijk warme tas chocomelk! Wie houdt daar nu niet van?! Dat de koude en de wind deze periode ook neveneffecten op onze huid hebben, is wellicht ook voor niemand nieuw. En net daarover wil ik je vandaag graag wat meer vertellen.

Recent ontving ik van Vichy hun nieuw Mineral 89 Hyaluronic Acid Moisturizer. Again, opnieuw één of ander serum dat beweert beter te zijn dan de concurrentie. Maar wie niet waagt, niet wint, dus ging ik aan de slag met dit leuk flesje serum en probeerde ik het enkele weken uit.IMG 8725 | Eline Van DingenenWat belooft het product?

Dit Mineral 89 serum beweert je huid een stuk sterker te maken en je een gezondere uitstraling te geven en je huid te beschermen tegen stress en vermoeidheid. Verder zou het voor alle huidtypes bruikbaar zijn en zou het ideaal werken om een vermoeide, gevoelige en gehydrateerde huid dat extra duwtje in de rug te geven. En wat helemaal speciaal is, is dat dit product door zowel vrouwen áls mannen gebruikt kan worden, ondanks dat de mannenhuid vaak toch wat ruwer en behaarder is.

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen een gezonder uitziende en zachtere huid hebben na onmiddellijk gebruik. Voor zij die het een maand getest hebben, zou 90% van de vrouwen (en waar zitten de mannen? 🙂 haha) aangeven dat hun huid een gezondere gloed heeft en helemaal opgefrist voelt.

Met deze beloftes kon ik natuurlijk niet weigeren om het zelf ook eens te proberen en mijn eigen ervaringen te vergelijken met de beloftes die zij maken.IMG 8713 | Eline Van DingenenHoe moet je het gebruiken?

Dit Minreal 89 serum is geen dag- of nachtcrème. Het is de bedoeling dat je ‘s morgens en ‘s avonds aanbrengt om de huid te reinigen. Je hoeft het product niet af te spoelen en het trekt in je huid na enkele seconden. Ideaal om nadien je dagelijkse dag- of nachtcrème aan te brengen.

Mijn conclusie

Ik moet toegeven dat ik eerst wat sceptisch stond tegenover het serum. Vaak worden er ontelbaar vele beloftes gemaakt en er zijn zo ontzettend veel merken en producten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Maar zoals ik al zei, wie niet waagt, niet wint, dus was het zeker het proberen waard.

Het is een redelijk dik serum dat behoorlijk aangenaam ruikt, maar niet te overheersend is, zodat het niet je dagelijks vleugje parfum zou overheersen. De belofte dat het snel intrekt na enkele seconden kan in ontkrachten. Het blijft wel een tijdje een plakkerig gevoel geven, maar na ongeveer 10-20 seconden is dit volledig verdwenen. Ik moet wel toegeven dat het je meteen echt een fris gevoel geeft en dat is tenslotte waar ik het voor doe. Maar of het nu, na enkele weken gebruik, mij echt een gezondere en frissere huid heeft opgeleverd, dat durf ik niet te zeggen…

Maar al bij al, wel een heel aangenaam product om te gebruiken, goede textuur en een fris gevoel! Voor mij toch wel een blijvertje 🙂

Wil je het nu zelf ook eens proberen? Dat kan, want via deze link  kan je het product aankopen met € 5,00 korting als je de code ‘ELINEVANDINGENEN_MINERAL89’ gebruikt! (geldig tot 15/01/2018)IMG 8715 | Eline Van Dingenen

IMG 8725 | Eline Van Dingenen

Geef een reactie