BEAUTY | Spring on my nails with Opi*

IMG 9387 | Eline Van DingenenNa lang genoeg rond het vriespunt gedanst te hebben, beginnen te temperaturen eindelijk richting aangename hoogtes te klimmen. Het zijn uiteraard nog steeds geen zomerse taferelen waarbij we om 10 uur ‘s avonds op het terras in ons jurkje van een cocktail kunnen sippen, maar we gaan alvast de goede richting uit. Het is tenslotte ook nog maar maart, en je weet wat ze zeggen van maart… Iets met maartse buien ofzo?! 🙂

Ondanks dat de zomerse temperaturen nog even op zich laten wachten, vertoef ik met mijn gedachten al helemaal in een frisse lente en zomer sfeer. Mijn garderobe heeft al een hele ommezwaai gekregen, alsook mijn schoenen en al mijn accessoires (én dat zijn er veel hoor). Zwarte, donkere items verdwijnen weer voor een tijdje naar de onderste lade van de kast en fleurige kleuren en prints hangen weer in de eerste rij van mijn dressing.

Niet alleen mijn kledij en schoenen hebben een hele reorganisatie gekregen, ook mijn nagels kregen een fris kleurtje. Toen ik recent de nieuwe lente collectie van Opi ontdekte was ik meteen verkocht. De 12-delige collectie is gebaseerd en geïnspireerd op de kleurrijke stad Lissabon. Geen saaie doffe kleuren, maar stuk voor stuk pareltjes die je meteen een va-va-voom gehalte geven. Girlpower on your nails! Mijn favoriete kleur is bij uitstek de fel gele kleur. Instant zon op je nagels, het geeft je basic outfit meteen een upgrade én het ziet er gewoon super vrolijk en fleurig uit! 🙂 De nagellakjes van OPI Lisbon zijn beschikbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor.

Untitled design | Eline Van DingenenIMG 9390 | Eline Van Dingenen gjkhk | Eline Van Dingenen IMG 9395 | Eline Van Dingenen

 

 

Geef een reactie