OUTFIT | Kimono Love & Ripped Jeans

Ah kimono’s, het is zo’n haat/liefde verhouding. Vroeger vond ik het er snel oud uit zien, maar sinds vorig jaar, en al helemaal dit jaar, ben ik verkocht aan de kimono. Ik heb ze intussen in alle kleuren, maten, met glitters, leuke printjes, knopjes en lintjes. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eentje in mijn kast hangen. Ze zijn ook zo ontzettend gemakkelijk te combineren met een leuke jeansbroek, een rokje of zelfs een (jeans)short.

Vorig jaar viel mijn oog meteen op een super mooi bloemen exemplaar bij River Island. Ik checkte de prijs en viel bijna achterover. € 90! Ne-gen-tig euro voor een simpele kimono?! Hij was wel echt heel erg mooi, maar zo veel geld had ik er nu toch ook niet voorover. Met een sip gezicht verliet ik de winkel en ging ik op zoek naar een gelijkaardig exemplaar. Helaas eindigde mijn dagje shoppen in mineur en ging ik zonder kimono opnieuw richting Kempen. Het ding bleef nog even door mijn hoofd spoken, maar al snel vervaagde het en dacht ik er niet meer aan. Tot, totdat ik enkele maanden later (tijdens de solden) opnieuw richting de stad trok en mijn favoriete winkels één voor één afstrompelde. Aangekomen in de River Island hing daar toch wel mijn favoriete kimono, in mijn maat (!!) en aan 50% korting. Het geluk zat mij duidelijk mee die dag! Sindsdien heb ik hem al zo vaak aangedaan, heerlijk! Nog steeds een van mijn favorieten. En ook het weer momenteel is ideaal om er eentje te dragen, lekker luchtig, maar toch nog warm genoeg. Laat vooral de foto’s voor zichzelf spreken, enjoy!

Kimono – River Island // Broek – Primark // Strandtas – Primark // Loafers – Forever 21 // Zonnebril – Rayban // Horloge – Fitbit*

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me