OUTFIT | The first signs of Spring

Alles, zelfs in de tuin werken, de auto wassen of ramen lappen, is leuker als de zon schijnt. Iedereen, inclusief mezelf, lijkt plots een stuk beter gezind en vrolijker. Wat een portie vitamine D al niet met je kan doen. En vitamine D opdoen is helemaal aan de orde deze week. Met voorspellingen richting de 25° is nu de lente officieel aangebroken. Welcome back shortjes, rokjes, topjes, sandalen en uiteraard ook een hele portie zonnecrème. Mijn benen zijn helaas nog in winterslaap, die kunnen dus een extra laagje kleur (en bescherming) wel gebruiken, maar dat houdt mij niet tegen om al in short al het mooie dat de lente ons te bieden heeft te gaan verkennen.

Vorig weekend waren mijn vriend en ik op uitstap bij onze Noorderburen. Een dagje Eindhoven met uiteraard een beetje shoppen en de nodige gezellige terrasjes deed me nog meer verlangen naar die zomers warme dagen en avonden. Héérlijk gewoon. Vandaag niet te veel bla bla, want ik zou zeggen, go out and enjoy little miss sunshine!

Top – Primark // Short – H&M // Schoenen – Adidas // Handtas – Kisses of Pearls // Zonnebril – Rayban // Horloge – Fitbit* // Armband – Nanini

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me