OUTFIT | Pink, Pinker, Pinkst

Een kleine throwback naar het voorbije weekend. Geen dansmoves of festivalvibes voor mij op Tomorrowland (hoewel ik daar ook zeker geen nee tegen gezegd zou hebben), wel een extra lang weekend met tal van leuke uitstapjes in eigen land en heerlijke hapjes en tapjes in typisch eigen-land-weer-omstandigheden. Van een heerlijke zomercocktail in een zomeroutfit op een op-en-top zonovergoten en witte stranden zomer Bocadero tot een winterse regenjas en paraplu op de regenachtige Gentse Feesten. Wisselvallig was het zeker en vast. Hoera voor het weer in België, al even wisselvallig als mijn humeur op een zondagochtend als de wekker veel te vroeg zijn mond opentrekt omdat we richting de boyfriend’s hobby moeten vertrekken.


Een iets minder kleine throwback naar deze fotoshoot met Melissa. Een basic outfit veranderde al snel in een Instagramwaardige fotoshoot toen bleek dat miss flower een bosje roze rozen had gekocht (btw, de dag voor ze op vakantie zou vertrekken, haha) Alles voor de perfecte foto, right? 🙂 Toen ik dan ook nog even haar nieuwe Guess handtas mocht lenen, was mijn look toch wel echt een pareltje, al zeg ik het zelf. I’m ready to show it to you guys!


Horloge – Daniel Wellington*
Schoenen – Primark
Broek – Forever 21
Handtas – Guess
Top – H&M


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me