OUTFIT | Pink, Pinker, Pinkst

Een kleine throwback naar het voorbije weekend. Geen dansmoves of festivalvibes voor mij op Tomorrowland (hoewel ik daar ook zeker geen nee tegen gezegd zou hebben), wel een extra lang weekend met tal van leuke uitstapjes in eigen land en heerlijke hapjes en tapjes in typisch eigen-land-weer-omstandigheden. Van een heerlijke zomercocktail in een zomeroutfit op een op-en-top zonovergoten en witte stranden zomer Bocadero tot een winterse regenjas en paraplu op de regenachtige Gentse Feesten. Wisselvallig was het zeker en vast. Hoera voor het weer in België, al even wisselvallig als mijn humeur op een zondagochtend als de wekker veel te vroeg zijn mond opentrekt omdat we richting de boyfriend’s hobby moeten vertrekken.


Een iets minder kleine throwback naar deze fotoshoot met Melissa. Een basic outfit veranderde al snel in een Instagramwaardige fotoshoot toen bleek dat miss flower een bosje roze rozen had gekocht (btw, de dag voor ze op vakantie zou vertrekken, haha) Alles voor de perfecte foto, right? 🙂 Toen ik dan ook nog even haar nieuwe Guess handtas mocht lenen, was mijn look toch wel echt een pareltje, al zeg ik het zelf. I’m ready to show it to you guys!


Horloge – Daniel Wellington*
Schoenen – Primark
Broek – Forever 21
Handtas – Guess
Top – H&M


Facebook
Twitter
Pinterest
Google+

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu