OUTFIT | Go Tigers!


Eén van de trends deze zomer zijn de komono’s. Alle kleuren, vormen en patroontjes en combineerbaar met een broek, shorts en zelfs rokjes. Lekker los en luchtig en ideaal om je zomerse outfit dat tikkeltje extra te geven. Kant en klaar vind je honderd en één modellen in zowat elke winkel in de stad, maar toen ik recent dit kleedje vond bij Stien in Turnhout, wist ik meteen dat ik hem niet al kleedje zou dragen. Ik zag er de perfecte kimono in. Mét of zonder riempje is dit tiger exemplaar een perfecte eyecather. 


Dit weekend ben ik trouwens met mijn flower buddy Melissa opnieuw de stad in getrokken om een outfit te shooten in één van de mooiste gebouwen van Antwerpen, het centraal station. Verwacht je volgende week dus maar aan een fantastisch kleurrijke shoot in een prachtige setting. Neem alvast een kijkje op mijn Instagram voor een voorproefje. Voor vandaag wil ik graag even alle aandacht vestigen op deze tiger beauty. Let’s have a look!


Schoenen – Guess @ Veja Merksplas
Horloge – Daniel Wellingtong*
Kimono – Stien Boetiek
Broek – Forever 21
Handtas – Pinko


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me