LIFESTYLE | Melon fun in the sun

Summer time = fun time. Ijsjes, spelen met waterballonnen of een waterpistool of een heerlijk frisse cocktail. Alles is goed om jezelf wat te verkoelen tijdens hete zomerdagen als die van de laatste dagen. Het voelt aan alsof ik in een sauna leef en slaap momenteel. De drukkende hitte heeft mij richting zwembad gepushed. De aantrekkingskracht was, gelukkig, groot. Helaas is het niet mijn eigen zwembad, gelukkig wel die van mijn nichtjes en neefje. De ideale afkoeling met een dosis funfactor na een drukke werkdag. 

Die dosis funfactor is mijn nieuwe watermeloen luchtmatras. Het is geen fancy eend of flamingo die je tegenwoordig overal ziet passeren, maar wel een minstens even coole watermeloen. Ik heb hem trouwens gevonden op een nog coolere website. Eentje met meer dan alleen maar leuke waterspulletjes, en je kan zelf een kijkje gaan nemen via deze link. Warning: addicted! Leuke gadgets en hebbedingetjes waar je ongetwijfeld geen ‘nee’ tegen kan zeggen. Ik heb er trouwens ook een super leuke selfielight gevonden. Je hebt hem zeker en vast al op mijn Instagram pagina zien verschijnen, anders moet je absoluut snel een kijkje gaan nemen. 

Intussen ben ik al aan het aftellen naar de laatste dag van de week, op naar een verlengd weekend. Laat die zon maar schijnen zodat ik opnieuw mijn afkoeling met de nodige dosis funfactor kan bovenhalen.


Luchtmatras – Coolgift*
Badpak- Hunkemöller*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me