OUTFIT | Boats on your feet

 
Hi all! Vandaag wil ik je graag voorstellen aan mijn nieuwste aanwinst in mijn schoenenkast. De Timberland boatshoes! Timberland doet je misschien wel een belletje rinkelen. Als dat zo is, ken je het merk wellicht van hun stoere ik-kan-alles-hebben-boots. De typische bottine waar je menig man en vrouw mee ziet rondlopen. En ja hoor, ook ik heb een exemplaartje, of zeg maar exemplaar, want klein en fijn zijn ze alles behalve, in mijn kast staan. Je kan ze trouwens in deze post volledig bewonderen. Tot daar ook meteen mijn kennis over Timberland, of toch tot enkele maanden geleden. Want recent werd ik voorgesteld aan hun andere identiteit. Naast het stoere imago dat ze meedragen, hebben zij nog heel wat anders in hun mars en daar mocht ik gelukkig eens van proeven.
 
 
Voor de zomer hebben ze hun robuust karakter naast zich gelegd en zijn ze wat kleiner en fijner tewerk gegaan. De stoere (en vooral warme) boots zijn nu ook niet de ideale zomerschoenen, dus werd het tijd om de tijdloze boatshoe klassieker in een nieuwe jasje te steken en ze eens onder te dompelen in de nieuwste verfpotten. Een schoen die authentiek en tegelijk praktisch is blijft een echte klassieker, zowel voor mannen als vrouwen. En ik moet toegeven, ik was meteen verkocht. Twee keer raden welke kleur mijn voorkeur had?! Ja roos, en ook twee keer raden welke kleur niet meer in voorraad was in mijn maat?! Ja roos! Maar als ik nu naar het resultaat kijk en de muntgroene variant in mijn kast heb staan, kan ik niet anders dan toegeven dat deze kleur ook echt lente uitstraalt en dat is exact wat ik wou bereiken.
 
 
Blouse – JBC
Broek – Forever 21
Zonnebriel – Pelgrim @ Veja Merksplas*
Schoenen – Timberland*
 
 
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me