HOTSPOT | Docks Food District

Bij de meeste onder jullie zal er wellicht een belletje beginnen rinkelen wanneer ik Docks Bruxsel uitspreek. Algemeen gekend als het nieuwe moderne shopping center in het hartje van Brussel. En shoppen kan je er zeker en vast, maar wist je dat je jezelf er ook kan verwennen op culinair vlak? En dit in maar liefst een 20-tal restaurants en kiosken die volledig aansluiten bij de smaken en trends van de Belgische markt.
Toen ik vorige week de kans kreeg om van al dit lekkers te mogen genieten, moest ik natuurlijk geen twee keer nadenken. Wat is er fijner dan na een drukke werkdag je benen onder tafel te mogen schuiven en te mogen genieten van heerlijke kookkunsten en zelf achteraf de afwas niet te moeten doen? Jups, ik dacht het al, niets dus! We werden heerlijk onthaalt met heerlijke sapjes, hapjes en tapjes. Na een kleine uitleg over het concept en het idee achter de uitwerking was het tijd om de plaatselijke lekkernijen te gaan proeven. Sushi, Grieks of een McDonals, voor elk wat wils. Maar man, hoe ontzettend lekker waren die Griekse specialiteiten? Ze mogen mij daar zeker en vast nog veel verwachten.
 
Kookprogramma’s, sterrenchefs die echte sterren worden en de vele food-trucks die we op elke hoek van het straat tegenkomen bewijzen het: gastronomie en de lekkere dingen des levens konden nooit eerder op zoveel aandacht van de consument rekenen. Om op dit fenomeen in te spelen en een aanbod voor te stellen dat zowel vernieuwend als uniek is én aangepast aan de Belgische en de Brusselse markt, heeft Docks Bruxsel dit hele idee opgezet. Ik kan niet anders dan aanraden om er ook zeker eens te gaan proeven van al dat lekkers en de avond te eindigen met een goede filmje in de White Cinema op de bovenste verdieping.
Wat vind je trouwens van mijn nieuw kleedje? Ik denk dat dit zowat het meest vrolijke en kleurrijke kleedje in mijn kleerkast is. Het straalt zon en zomer uit, heerlijk gewoon! 

Jeans Jacket – C&A
Dress – Vila from veja Merksplas*
Shoes – Veja Merksplas*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me