OUTFIT – Jeans on jeans with Timberland

Op dit eigenste moment ben ik net terug van skivakantie in Frankrijk, super moe maar ontzettend voldaan. Later hierover mee. We zijn maar een weekend geweest, maar meer dan genoeg om even te ontsnappen aan de realiteit and back to nature te gaan. En dat bedoel ik wel heel letterlijk. Ik ben zelfs dit artikel aan het schrijven in een Word-document door gebrek aan wifi of 4G. Maar oke, moeilijk gaat ook. 

Wanneer ik buiten keek zag ik sneeuw, veel bergen, maar ook enorm veel zon. En dat is wat we vorig weekend ook in overload hebben gekregen. Het ideale moment om deze stoere look even op papier te zetten. De omgeving in de bergen was trouwens ook de perfecte locatie om mijn nieuwe boots uit te testen. Toen ik mijn nieuwe Timberlands (in een jeansjasje by the way!!) in ontvangst mocht nemen was ik meteen verkocht. Ik heb meerdere persoonlijkheden wanneer het op looks aankomt. Van ultra vrouwelijk tot mannelijk stoer en bij deze laatste look passen deze beauties perfect. Ik ga er niet meer over vertellen, want ik ben er van overtuigd dat de beelden meer zeggen dan woorden. 1 ding wil ik nog wel kwijt: I LOVE THESE NEW JEANS BOOTS!! 

Hat – Jackie Jane*
Blouse – EDC
Pants – C&A
Boots – Timberland*

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me