LIFESTYLE | Bloggerdate @ Madam Bakster in Ghent

Na de uitnodiging al enkele weken op zak te hebben, kon ik niet wachten tot het zondagmiddag was om richting Gent te gaan voor mijn eerste Bloggerdate. Bloggerwhaaaat?? Wel, heel simpel, het is een namiddagje gezellig samenzijn met allemaal bloggers om elkaars verhalen, anekdotes en tips & tricks te horen.
We mochten onder hem mom van een privéfeestje plaatsnemen in de nieuwste koffiebar/bakkerij van Gent, Madam Bakster, wat eigenlijk begon als een online bakkerij. Een super gezellige locatie die volledig naar mijn stijl is ingericht. Maar niet alleen de locatie was uiteraard super fijn, ook het gezelschap was dat. De typische zinnen als “wat is uw naam op Instagram?”, “hoe heet uw blog?” en “volg ik je al?” gingen al even vlot over de toonbank als de heerlijke koffies, zelfgemaakte limonades of de onvergetelijk lekkere taarten (het is tenslotte een bakkerij he!). Typisch is dat ik zo goed als al deze dames al volg op Instagram, maar ze in real life niet herken, oops, sorry ladies! Wanneer ik dan vraag wat hun naam of Instagram account is, volgt al heel snel “aaaahh, maar ja, natuurlijk, I know you!” :-). 

Wel, ik kan natuurlijk nog uren vertellen over hoe gezellig, hoe tof en hoe voor herhaling vatbaar dit was, maar ik ga de beelden voor zich laten spreken. Voor diegene die in Gent passeren, en eens een half uurtje op overschot hebben of gewoon zin hebben in iets ontzettend lekker, je kan Madam Bakster vinden in de Brabantlaan 142, of uiteraard online een bestelling plaatsen via de website van Madam Bakster. 

Shirt – Primark
Pants – H&M
Shoes – SheIn
Watch – Daniel Wallington*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me