FASHION | Spring is in the air

Zoals ik in mijn vorige post al zei, beginnen de lente kriebels echt op te steken. Het voelt bijna hetzelfde als die andere soort kriebels in je buik, al ben ik die precies al even kwijt. Nou ja, dat is een ander verhaal dat ik jullie graag een andere keer nog wel eens zal vertellen. Maar maar maar, twee keer raden, bij een nieuw seizoen hoort uiteraard een nieuwe garderobe. Uiteraard! Mijn kleerkast zal niet helemaal in het nieuw gestoken worden, helaas. Tijd om wat centen opzij te zetten voor het grootste en leukste project so far. IK GA EEN HUIS BOUWEN! Hip hoi! We (mijn papa en ik) zijn momenteel verschillende architecten aan het bezoeken en prijsoffertes aan het opvragen. Halleluja, wat kost dat allemaal gi-gan-tisch veel geld seg. Maar ook daarover later meer.
Vandaag wil ik jullie toch meenemen in mijn nieuwe (droom) kleerkast. Het zal helaas bij die droom blijven, maar dromen mag altijd!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me