OUTFIT | Winter Wonder Land

Sinds Kerstmis gepasseerd is, is het precies pas echt winter geworden. De temperatuur zakt enorm en ook de mist is komen opzetten. Ideaal wel voor een gezellige avond voor de tv, onder een dekentje en liefst nog met een warme chocomelk in mijn handen. Nooit gedacht dat dit ook het ideale weer was om geweldige outfit foto’s te trekken.

Since Christmas is over, winter has really started. The temperature dropped a lot and also the weater is very foggy right now. Ideal for a cosy evening in front of my television, underneeth a blanket and with a delicious hot chocolate in my hands. Never thought that this weather is also perfect to take the perfect winter picutes.

Samen met vriendin en collegablogger Melissa ben ik naar de mooiste plaats in Merksplas gereden, de kapel op de kolonie. Ontzettend koud, maar wel een fantastisch resultaat. Die heerlijk cafรฉ lattee nadien hebben we wel verdiend ๐Ÿ˜‰ Al was het maar om onze ijsklompjes van vingers terug te ontdooien. Hierbij al de eerste shoot, helemaal winter proof, met een zalig warme jas en een toffe muts.

Together with my friend and fellow blogger Melissa, I went to the most beautiful place in Merksplas, the chapel. Freezing cold but a fantastic result. We definitaly deserved the delicious cup of coffee. ๐Ÿ˜‰ Even if it was to unfreeze our little fingers. Here I’m going to show you the first shoot, totally winter proof, with a very warm jacket and my cute hat.
Dress – Mango
Shoes – Torfs*
Jacket – Stien
Handbag – Calvin Klein
Hat – C&A
Scarf – JBC
Ring – Bijou Brigitte 


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me