OUTFIT | Black & White

Ja, als je mijn vorige posten hebt gezien (hier & hier), lijkt het wel alsof het nog niet anders dan mistig is geweest. Het moet echt toevallig zijn geweest want deze zijn toch op een ander moment gefotografeerd.

Yes, if you’ve seen my previous posts (here & here), it seems that it’s always foggy in here. It’s really by accident ‘cause these looks are shot at different times.

Samen met Nikki ben ik deze keer op pad getrokken, opnieuw in het idyllische Merksplas. Het lijkt wel alsof dit boerendorpje in hartje Kempen in een magische maar mysterieuze plek omgetoverd wordt wanneer de mist komt opdagen. Mij hoor je in ieder geval niet klagen, ik vind het echt wel iets hebben eigenlijk :-). 

Together with Nikke, I visited our idyllic Merksplas. It seems that this small city in the heart of the Kempen turned into a magic but mysterious place when it’s foggy. I’m not complaining, I do like it actually :-).

De outfit zelf is zo basic als maar kan zijn, maar tijdens de kerstvakantie is dat meer dan welkom. Een basic grijze skinny jeans, een witte sweater en zwarte tas, schoenen en jas. Hoe simpel kan het zijn, maar toch een fijne, elegante en comfortabele look. My ideal vacation outfit!

The outfit itself is as basic as it can be, but during the Christmas holidays, it’s more than welcome. A basic skinny jeans, a white sweater and a black handbag, shoes and jacket. How easy can it be, but still a lovely, elegant and comfortable look. My ideal vacation outfit!

Jacket – Stien Turnhout
Sweater – Primark
Pants – Forever 21
Shoes – Shoediscount
Handbag – Calvin Klein
Ring – Bijou Brigitte 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me