OUTFIT | Pinguins all over the place

Ik ben niet echt iemand die veel prints draagt, toch zeker de laatste tijd niet. Vroeger durfde ik al eens een kleedje of een zelfs een broek te kopen met een print, maar tegenwoordig ben ik meer voor de natural kleuren en verdwijnen de prints stilaan uit mijn kleerkast.

I’m not that kind of person who wears a lot of prints, certainly not since a while. When I was younger, I sometimes wore dresses or even pants with a print, but lately I’m more into the natural color kind of thing and the prints disappear out of my closet.

Tot nu! Vanaf het moment dat ik deze super toffe pinguin printed blouse zag hangen bij Lola & Liza wist ik meteen dat die een speciaal plaatsje zou krijgen in mijn kast. Om mijn eigen stijl toch niet helemaal te verliezen, heb ik deze toffe blouse gecombineerd met een basic skinny jeans. Hier en daar nog een flitsend detail, zoals mijn -zoals mijn vrienden ze noemen- spiegel schoenen.

Until now! As soon as I spotted this super fun pinquin printed blouse at Lola & Liza, I immediatly knew that this item would get a special place in my closet. Not losing my own style, I combined this awesome blouse with a basic skinny jeans. To finish the look, I added some shiny details -as my friends call is- my mirror shoes. 
Intussen ben ik ook bezig met het plannen van de persdagen. Ik heb enkele invites ontvangen en om deze allemaal op 1 dag gedaan te krijgen, vergt het toch enige logistieke en organistorische skils. Maar deze bezit ik wel, dus hup met de geit! Uiteraard volgt er ook nog een post met alles wat ik gedaan en gezien heb op de persdagen.

In the meantime, I’m also planning the press days. I received some invites and to manage them all in one day, it requires some logistic and organisation skills. But no problem, I have them so kick some ass! Off course a post of everything I did and saw at the press days will follow later.

Jacket – WE Fashion
Blouse – Lola & Liza*
Pants – H&M
Shoes – Primark
Handbag – Guess
3D Printed ring – Nitz & Schieck*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me