OUTFIT | Panter Proof

Intussen zijn vele kleuren al vervaagt en hebben talloze blaadjes de zwaartekracht niet kunnen weerstaan. De warmte verzacht en de kale bomen maken hun opmars. De herfst verdampt en koude donkere dagen ontwaken uit hun zomerslaap.

In the mantime, many colors have fade away and many countless leaves couldn’t resist the gravity. The heat softens and the bare trees make their advance. Autumn evaporates and the cold dark days awake from their summer sleep.

Ik persoonlijk ben niet te vinden voor koude korte dagen waarbij je vitamine D opslag minimaal is. Maar ik moet ook toegeven dat de herfst prachtig mooi kan zijn en dat de kleurboek ontzettend mooie herinneringen oproept. Ook zo in deze fotoshoot. Ik was opslag verliefd op het kleurenpalet die deze mooie locatie omtoverde in een nog mooier sprookjesachtig theater.

I personally don’t like the cold days where your vitamin D storage is minimal. But I must also admit that autumn can be amazing and that the colorbook evoke beautiful memories. Also as in this photoshoot. I fell in love with the color palette which turned this beautiful location into an even more beautfil fairytale theatre.

Dress – H&M
Boots – New Look
Handbag – Duifhuizen*
jacket – C&A


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me