EVENT | Press days Antwerp – SS17

Jullie hebben het al op ontelbare accounts kunnen volgen, zien, lezen en beleven. Vorige week waren het persdagen. Dit zijn 2 dagen waarop tal van PR en communicatiebureaus samen met hun klanten de nieuwe collecties voor SS17 tentoonstellen. Ik kreeg de gelegenheid om een kijkje te gaan nemen en mijn enorme wishlist voor volgend jaar al op te maken.

You’ve already seen, heard, read it in many accounts. Last week it was pressday. This are two days where many PR and communication offices and their clients show the newest SS17 collections. I got the chance to take a look and to create my own wishlist for next year.

Ik ga hier niet te hard in de details ingaan, ik zou er een halve boek over kunnen schrijven, maar ik ben van mening dat beelden meer zeggen dan woorden. Daarom hierbij een korte fotoreportage van alles wat ik gezien, geproefd en goedgekeurd heb.

I don’t go to much into detail, I could write half a book about it, but my opinion is that images say more than words. That’s why I created this small reportage about what I’ve seen, ate and approved.Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me