OUTFIT | White & ripped jeans


‘Is dat niet meer iets voor een 15-jarige?’, ‘Ben je daar niet wat oud voor?’ Of ‘Is je geld op om een nieuwe broek te kopen?’ Dit zijn een paar van de meest gehoorde uitspraken wanneer ik een ripped jeans draag. Meestal worden deze opmerkingen met een zwans verteld, maar stiekem merk ik dat de meeste mensen het toch niet zo acceptabel vinden. Wel, ik moet jullie allemaal teleur stellen want ik blijf gescheurde broeken dragen (uiteraard niet in werkcontext) en dit gewoon omdat ik dit graag doe, nah! 🙂 Ik blijf trouw aan mijn eigen kledingstijl en ik draag waar ik op dat moment zin heb om te dragen, en als dat toevallig een ripped jeans is, dan is dat maar zo. Ik weet dat vele jonge meisjes, twintigers en zelfs 30 plussers gescheude broeken dragen, en ik kan ze geen ongelijk geven. Het mag dan misschien niet klassiek of professioneel overkomen, het is wel casual en stoer tegelijk.

‘Isn’t that for a 15-year-old one?’, ‘Aren’t you too old for that?’ or ‘Did you run out of money to buy new pants?’ These as one of the most heard comments when I’m wearing a ripped jeans. Most of them are told with a laugh, but I notice that many people don’t appreciate the ripped jeans. Well, I have to disappoint you because I keep on wearing ripped jeans (off course not in a work context) and this because I just like it, nah! 🙂 I keep loyal to my own style and I wear what I feel like wearing at a certain moment, and if that is a ripped jeans, than it is! I know that many young girls, twenty year old ones and even 30-plussers wear ripped pants and I can’t blame them. It may not be classic or professional, it is casual and cool at the same time.

Om de look toch wat vrouwelijker te maken en de broek van het mannelijke bouwvakkersimago af te helpen, heb ik deze lichte ripped jeans gecombineerd met een witte, heel vrouwelijke bouse, witte sneakers met rosé gouden details en een handtas met franjes. Voor mij de ideale comfort look. Eenvoudig, stoer door de ripped jeans, elegant door de witte bloes en casual door de sneakers.

To make the look a bit more feminine and to eliminate the construction-worker-image, I combined this light ripped jeans with a white and very feminine blouse, white sneakers with rosé gold details and a handbag with fringes. For me the ideal comfort look. Simple, cool because of the ripped jeans, elegant because of the white blouse and casual because of the sneaker.

Blouse – H&M
Pants – H&M
Shoes – Adidas (Footlocker)
Handbag – H&M
Sunglaces – Kruidvat
Ring – Bijou Brigitte
bracelets – Veritas
Necklace – H&M
Watch – Fossil
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me