OUTFIT | Last sale summer dress

Vorige week hebben we mogen genieten van een week vol zonneschijn en hoge temperaturen. Bij mij kwamen er ook nog eens slapeloze nachten bij omwille van een muggenplaag en een slaapkamer die het nodig vond om te veranderen in een sauna. Nu ja, dat neem ik er graag bij. En bij zomerweer hoort uiteraard, je raadt het al, zomerkledij. Ik heb dit perfecte zomerjurkje nog kunnen scoren bij JCB voor een gigantische soldenprijs van 15 euro. Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen. Een super leuk kleurtje, een mooie achterkant, ook ideaal dus om als gala of coctail jurk aan te trekken.

Last week, we’ve enjoyed a week full of sunshine and high temperatures. For me, it was also a week without a lot of sleep because of mosquitoes and my bedroom which turned into a sauna. Well, if the days are hot and sunny, I don’t mind the nights are warm as well. And when the sun shines, summerclothes are coming out of the closet. I found this perfect summerdress at JBC for a gigantic sales price of 15 euro. I couldn’t resist it. An amzing color, a beautiful back, also ideal to wear as a gala or coctail dress.
Dress- JBC
Shoes – Michael Kors
Necklace – H&M
Watch – Fossil
Ring – BijouBrigitte
Sunglaces – Random shop
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me