DIY | patches

Een van de nieuwe trends in modeland zijn de patches. Je vind ze overal terug, op handtassen, op broeken, op vestjes,… Je hebt ze in alle kleuren, vormen en maten. Dit maakt het natuurlijk moeilijk om de ideale combinatie te vinden. Maar daar heb ik een oplossing voor gevonden, ik maak mijn item gewoon zelf. Ik heb enkele patches gekocht bij Veritas die ik mooi vond en dit ook nog eens leuk combineren. Een jeansjasje had ik al, dus was het enkel nog een leuke combinatie vinden. Na wat te proberen, in dit het resultaat geworden. Ik laat jullie snel nog een outfit zien met mijn selfmade jasje! Wat vinden jullie van deze trend?

One of the newest trends in fashion land are the patches. You can find them everywhere, on handbags, on pants, on jackets,… You have them in all colors and shapes. It’s hard to find your ideal combination. But I found the ideal solution for that. I just made it myself. I bought some patches at Veritas I like and which combine nicely together. The jeans jacket was already mine, so the only thing I had to do was to try on some combinations. And this is the result. I show you soon a full outfit with my selfmade jacket! What do you think of this trend?


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me