What I did on a sunny Sunday

Vandaag is het weer weer wat minder, maar gisteren was echt een prachtige dag. De ideale zondag als je het mij vraagt. Ik ben samen met mijn vriend naar Antwerpen getrokken om de Tall Ships Race deelnemers te gaan bewonderen en een lekker hapje en tapje te eten en te genieten van een heerlijke mojito op Bocadero. Wat wil je nog meer op een zonnige dag als gisteren. Geen verplichtingen, gewoon doen waar we zin in hebben en de dag op ons af laten komen.

Today, the weather isn’t so good anymore, but yesterday was an amazing day. The ideal Sunday if you ask me. I went to Antwerp with my boyfriend to watch the Tall Ships Race boats and to eat some tapas and drink some mojito’s at Bocadero. What do you want more on a sunny day as yesterday? No plans, no obligations, just do what we want to do.
Voor mij was dit echt het ideale vakantiegevoel. Ik vind zomerbars helemaal de max. Je kan er lekker chillen en intussen genieten van het gezelschap, de zon, het uitzicht en iets lekkers. Eigenlijk net hetzelfde als wat je aan het zwembad van één of ander tropisch paradijs zou doen maar dan gratis.

For me, yesterday was the ideal vacation feeling. For me personal, summer bars are really the max. You can chill and in the meantime enjoy the company, the sun, the views and something delicious to eat or drink. Actually the same as you would do on a swimming pool in a tropic paradise but free.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me